Odp: Poszukuję pewnego 5D
Całkiem możliwe, ciekawe czy jak przyjdzie aparat to będę miał osobny dokument na to :D Mogłem zapytać czy serwis jest w stanie ustalić co dokładnie zostało wymienione i ile to będzie kosztować bo nie wiem czy w tej sytuacji przysługuje mi prawo do bezpłatnej wymiany migawki (przezorny zawsze ubezpieczony) :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Sezamek
Całkiem możliwe, ciekawe czy jak przyjdzie aparat to będę miał osobny dokument na to :D Mogłem zapytać czy serwis jest w stanie ustalić co dokładnie zostało wymienione i ile to będzie kosztować bo nie wiem czy w tej sytuacji przysługuje mi prawo do bezpłatnej wymiany migawki (przezorny zawsze ubezpieczony) :)
kto pyta nie błądzi :)
Każdy staruszek 5D będący w serwisie CSI z jakiejkolwiek przyczyny ma podklejane lustro (nawet jeśli zleceniodawca o to nie prosi), o ile wcześniej nie zaliczył wymiany, czy klejenia. Kilka miesięcy temu moja 5-tka wylądowała w serwisie z innym problemem. Zasugerowałem, żeby przy okazji zrobić porządek i z tą usterką i otrzymałem taką właśnie odpowiedź. Nie pamiętam, czy na dokumencie naprawy była o tym mowa.
San
Cytat:
Zamieszczone przez
FOTO-PAN
chyba sprawa nie do ustalenia i otworzenia jego historia, wiesz chodziarz z jakiej dystrybucji pochodzić, polska czy zagraniczna
Z dystrybucji samego Roberta Korzeniowskiego ;-).