igor58: Używam PS. Czasem jedno zdjęcie tworzę kilka dni. Pomysły? hmm.. myślę, że wyobraźnia robi mix ze wszystkiego co zobaczymy, usłyszymy, poczujemy i przeżyjemy... Najkrócej pisząc, ja uczyłem się próbując tworzyć to co wymyśliłem. Dzięki!
Wersja do druku
igor58: Używam PS. Czasem jedno zdjęcie tworzę kilka dni. Pomysły? hmm.. myślę, że wyobraźnia robi mix ze wszystkiego co zobaczymy, usłyszymy, poczujemy i przeżyjemy... Najkrócej pisząc, ja uczyłem się próbując tworzyć to co wymyśliłem. Dzięki!
WOOOOW :) więcej.. super się to ogląda :)
rogal_ Gratuluję wytrwałości i optymizmu!!! Twoje prace stały się dla mnie inspiracją, ludziom popadającym w depresje należy je pokazywać by ujrzeć uśmiech na ich twarzach! Trzymam za Ciebie kciuki!
Naprawdę inspirujące zdjęcia. Pomysł i wykonanie na najwyższym poziomie. Wrzuć coś jeszcze proszę.
Czym oświetlasz modelki?
zdebik: Używam lamp Mircopro z serii EX-LR + różne softboxy, garnki, blendy itd. Ale ilość tego typu sprzętu nie przekłada się na jakość zdjęć, a jedynie na komfort pracy. Dawniej używałem lampy pokojowej + styropian, kartki papieru i taśma... i też się dało ;) Właśnie wtedy najwięcej się nauczyłem.
dzięki, że osłoniłeś kulisy warsztatu, nie każdego na to stać
będę tu często zaglądał
powodzenia!
Tym razem trochę komercji, ale (mam nadzieję) smakowitej ;-) Tych zdjęć jeszcze nie ma na moim fb.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
jesli mam sie przyczepiac to na moje 21 - za ciemne etykietki, 29, 33 - nieostre. poza tym mi sie podoba ;)
Racja, dziękuję :)
Gdzie będą? Strona www, książka, jakiś sklep? Ogólnie apetyczne.