Odp: [KarolinaP] Londyn okiem początkującej ;)
Możesz napisać proszę w czym je obrabiałaś?
Cytat:
Zamieszczone przez
Peter87
Możesz napisać proszę w czym je obrabiałaś?
Przesadzona winieta i clarity sugeruje Lr/ACR.
zdjęcia bardzo przyjemne , zamieszkujesz londyn czy tylko przejazdem? wiele z tych miejsc mi znanych, taki spacer po centrum :) ale jest znacznie więcej naprawde ciekawych i mało znanych ludziom miejsc w londynie które warto odwiedzić z aparatem
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
zdjęcia bardzo przyjemne , zamieszkujesz londyn czy tylko przejazdem? wiele z tych miejsc mi znanych, taki spacer po centrum :) ale jest znacznie więcej naprawde ciekawych i mało znanych ludziom miejsc w londynie które warto odwiedzić z aparatem
Tak, mieszkam w Londynie. To moje pierwsze "podrygi" z lustrzanką i w tej sytuacji akurat w znanych miejscach...
Cytat:
Zamieszczone przez
KarolinaP
Tak, mieszkam w Londynie. To moje pierwsze "podrygi" z lustrzanką i w tej sytuacji akurat w znanych miejscach...
dobrze ci idzie, jakbys kiedys chciała się czegoś poduczyć służe pomocą, jaki rejon mieszkasz?
Przykro trochę ale nie patrzysz do końca na to co fotografujesz... pstrykasz... więcej samokrytycyzmu... fotki do rodzinnego albumu... byłam tam i nic więcej....
Cytat:
Zamieszczone przez
Zoraborys
Przykro trochę ale nie patrzysz do końca na to co fotografujesz... pstrykasz... więcej samokrytycyzmu... fotki do rodzinnego albumu... byłam tam i nic więcej....
Przykro trochę ale nie myślisz do końca co piszesz. Napisałeś coś aby napisać, ot takie domorosłe wywody. Nie podoba Ci się ?To napisz co Ci się nie podoba a nie na zasadzie "bo nie i już".
Cytat:
Zamieszczone przez
Zoraborys
ale wyróżnione przez forum zostało :)
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
ale wyróżnione przez forum zostało :)
hahaha, w rzeczy samej ;)