Re: Czarny EOS 300D już w europie
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
To na pewno ten czarny kolor (no i lampa z softboxem wygladajaca jak komin ;) ) :mrgreen: :mrgreen: tak dziala na hodowcow ;)
No pewnie :) A jakbyś miał takiego czarnego 10D i do tego np. L-kę, to już w ogóle wszyscy by Cię chcieli po nogach całować :P
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - lampa umocniła się na mojej liście zakupów :) Może do następnej wystawy SHKRP się wyrobię. A potem przemaluję moją 300-kę sprayem ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez Rudi
Jak wychodzisz z czarną budą to ludzie mówią "uwaga profesjonalista idzie, zróbmy mu miejsce"
Smiej sie smiej, ale jest w tym troche racji.
Spotkalem dzisiaj kolege z forum - sal-a na wystawie kotow. Mial on 300D z kitem, bez lampy i marudzil ze mu kotow nie chcieli z klatki wyciagac i pokazywac.
Ja z 10D, zapieta lampa i softboxem i Tamronem bylem wrecz proszony o zrobienie zdjec :roll: a jak sam prosilem o wyciagniecie to nie robili zadnych problemow.
To na pewno ten czarny kolor (no i lampa z softboxem wygladajaca jak komin ;) ) :mrgreen: :mrgreen: tak dziala na hodowcow ;)
Strach sie bac :) Ale ja tu widze jeszcze kilka innych czynnikow:
1. miales wiecej szczescia
2. moze Ciebie juz ktos tam z szefostwa znal
3. masz lepsze public relations :)
A terez to mozemy mowic, zemiast 300d w wersji black i silver, 300d profesjonalny i amatorski :D
Cytat:
Zamieszczone przez eternus
Strach sie bac :) Ale ja tu widze jeszcze kilka innych czynnikow:
1. miales wiecej szczescia
2. moze Ciebie juz ktos tam z szefostwa znal
3. masz lepsze public relations :)
Hm...
4. mialem biala koszulke z duuuzyyym aparatem nadrukowanym z przodu i napisem "pl.rec.foto.cyfrowa" :mrgreen:
( http://butik.pl/cyfrowa - ta po lewej)
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Hm...
4. mialem biala koszulke z duuuzyyym aparatem nadrukowanym z przodu i napisem "pl.rec.foto.cyfrowa" :mrgreen:
(
http://butik.pl/cyfrowa - ta po lewej)
Lepsza by byla z nadrukiem National Photographic :D