Odp: Canon a Nikon a troska o klienta
Cytat:
Zamieszczone przez
sven
podobno ma pojawić się następca i jednym z ficzerów będzie brak syfu na matrycy.
Lol, coraz ciekawsze funkcje w tych aparatach się pojawiają.
Cytat:
Zamieszczone przez
homesicalien
Lol, coraz ciekawsze funkcje w tych aparatach się pojawiają.
Nooo :) A na końcu wyjdzie absolutny hit sezonu, aparat który robi zdjęcia i nie trzeba będzie się zapisywać do żadnej akademii :)
Cytat:
W Canonie to mi gruszka wystarcza do czyszczenia,
Skoro tak mówisz. Mi nie wystarcza. Zawsze przyklei się coś co się już nie da zdmuchnąć. :( Może źle dmucham.
Cytat:
Zamieszczone przez
jellyeater
w Canonie na Żytniej płacisz chyba 100+VAT, a matryca potem brudniejsza niż przed czyszczeniem. :D
Ja się z tym nie zgodzę. Wiele razy czyściłem matryce i naprawiałem tam u nich wszystko i nigdy nie byłem zawiedziony :)
Canon w trosce o klienta produkuje obiektywy spośród których można wybierać najostrzejsze - ku pełnemu zadowoleniu :D
Cytat:
Ja się z tym nie zgodzę. Wiele razy czyściłem matryce i naprawiałem tam u nich wszystko i nigdy nie byłem zawiedziony
Kwestia szczęścia. Ja miałem dość po jednym razie. Zwłaszcza, że impreza droga.
Cytat:
Zamieszczone przez
jellyeater
Kwestia szczęścia. Ja miałem dość po jednym razie. Zwłaszcza, że impreza droga.
W każdym serwisie zawsze jest drogo ale wolę zanieść tam sprzęt niż do "Zenka co ma zakład gdzieś pod lasem"
Cytat:
W każdym serwisie zawsze jest drogo ale wolę zanieść tam sprzęt niż do "Zenka co ma zakład gdzieś pod lasem"
akurat w tym wypadku to Canon jest ostro w lesie. :) Dojazd mają nieciekawy. :) Zresztą nie do końca poszło o cenę. Tylko o jakość. I chamski napis, że nie ma żadnych reklamacji. Możesz na miejscu założyć obiektyw, zrobić zdjęcia stwierdzić że dalej brudno. A potem sobie iść.
Jak mocno atechnicznym człowiekiem trzeba być, aby oddawać lustrzankę do serwisu na czyszczenie matrycy ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Kwapiszon
Jak mocno atechnicznym człowiekiem trzeba być, aby oddawać lustrzankę do serwisu na czyszczenie matrycy ?
zdziwiłbyś się ... :lol: