Odp: 5d mkii - kraków czy ktos moze obejrzec?
jest sklep z akcesoriami foto w pobliżu rynku gdzie pracują bardzo sympatyczni a przede wszystkim porządni i uczciwi ludzie. Mógłbyś się z nimi dogadać żeby za ewentualną odpłatnością pośredniczyli w transakcji. Kiedyś tak sprzedałem aparat u nich i na prawdę odbyło się wszystko bez zarzutów. Napisz ewentualnie na pw to podam Ci namiar
Czy wy jestescie NORMALNI?
Kupilem aparat za 4tys zl, gosc sporadycznie odbiera telefony, nie chce wyslac za pobraniem z opocja sprawdzenia zawartosci - wiec juz zapala mi sie lampka. Wy naturalnie jestescie tacy pewni i od reki przelali byscie kase. Mam ponad 300 komentarzy i wiem jakie "walki" na allegro sie dzieja, dla mnie to nie mala kwota.
Pozdrawiam NORMALNYCH !
Nie wiem panowie jak wy, ale mnie po powyższym poście przeszłaby ochota na jakąkolwiek pomoc temu panu.
Dokładnie.
Od soebie powiem, że NIKT NORMALNY nie licytuje w ciemno. Warunki dostawy uzgadnia sie przed zakupem.
Pisalem kilka postow wczesniej, że to kretacz...
oj Panowie, trochę spokoju, nie każdy od razu jest taki bystry w kupowaniu na allegro. Zamiast pisać farmazony o sprzedawcy, czy kupującym, ktoś by pomógł. Do kupującego: równie dobrze po sprawdzeniu sprzętu sprzedający może zapakować i wysłać cegłę.
raz jeden 10 lat temu wysłałem komputer za pobraniem.... nie odebrano-50 zeta w plecy
z drugiej strony poczta potrafi przetrzymać pieniądze a potem ich przelew tez idzie wyjątkowo dlugo
NORMALNI nie wysyłają za pobraniem
no chyba ze było w opisie aukcji
zresztą jest program ochrony kupujących allegro i on działa
dodatkowo zapłać karta w razie kłopotów robisz charge back
Cytat:
Zamieszczone przez
marekb
oj Panowie, trochę spokoju, nie każdy od razu jest taki bystry w kupowaniu na allegro. Zamiast pisać farmazony o sprzedawcy, czy kupującym, ktoś by pomógł. Do kupującego: równie dobrze po sprawdzeniu sprzętu sprzedający może zapakować i wysłać cegłę.
no i mamy chętnego do sprawdzenia, prosto z Krakowa :-)
Czesc. Jestem z Rzeszowa ale 20 lipca bede w Krakowie. Jesli bylbys nadal chetny to moge sprawdzic a nawet odebrać i wysłać do Ciebie kurierem. Żaden problem.
witajcie, aparat pojechalem odebrac osobiscie 300km w jedna strone, ale warto bylo, temat NIE AKTUALNY.