Odp: Prośba o opinię nt. serwisu
Ja również polecam CSF w Poznaniu. Swego czasu udało im się wskrzesić moją 50-tkę. Było zwarcie na płycie głównej prawdopodobnie. Czas oczekiwania pewnie w zależności od sezonu. W moim przypadku akurat czekałem tylko 1,5 tygodnia na wymianę płytki. Do tej pory wszystko hula. Ze swojego doświadczenia mogę polecić tylko ich jeśli chodzi o Poznań
Odp: Prośba o opinię nt. serwisu
Dzień Dobry.
Zdecydowanie nie polecam serwisu na Bolesława Śmiałego w Poznaniu. Co najmniej dziwny serwis, pod podanym adresem w przybudówce wejścia do bloku jest punkt przyjmowania i wydawania sprzętu. Telefon to jakaś pani która nie wiadomo gdzie urzęduje , trzeba mieć szczęście żeby się dodzwonić a sms-y nie dochodzą a pan w punkcie przyjęć nic nie wie.
Czekam 5 tygodni za wyceną i nic , nie wiem czy jest to do naprawy , ile będzie kosztować i czy w ogóle dostanę sprzęt z powrotem.
Ponieważ wygląda to nieprofesjonalnie, jak nie podejrzanie to pojechałem na Prądzyńskiego chyba 14 z Canonem 50d do wymiany matówki. Pan obejrzał , podał cenę , zrobiłem małą wpłatę i określili czas oczekiwania do 2 tygodni. W tym terminie dostałem telefon , wymiana od ręki 5 minut oczekiwania i jest bardzo ok.
Polecam bo widać że to profesjonaliści , wycena od razu za darmo ( na Śmiałego 20pln. i ????????????????? co dalej nie wiadomo) inna bajka niż na Osiedlu Śmiałego.
Co do serwisu na Kopernika to panowie pozostali w latach 70-tych w zupełnie w innej epoce - koszmarne terminy i jakby bardzo znudzeni tym co robią..
Dla informacji ja urodziłem się w latach 40-tych czyli swoje w życiu widziałem i mam dużo wyrozumiałości i cierpliwości ale .... dobra - tylko Prądzyńskiego.
Serdecznie Pozdrawiam.