Odp: Canon Cashback 2013 !!!
Ja myślę że nawet gdyby dopłacali do sprzętu to by i tak było marudzenie - że czemu tak mało ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Ja myślę że nawet gdyby dopłacali do sprzętu to by i tak było marudzenie - że czemu tak mało ;).
No póki co to jakoś tak dziwnie brak zadowolenia z tej promocji :D
No to ceny podskoczą :) trzeba się wstrzymać z zakupami.
Cytat:
Zamieszczone przez
VomitroN
Nie wiadomo ile wynosi ta pula, ...
Wiadomo ;)
http://www.canoncashback.pl/static/C...content_scroll
5.3
Duuużo puszek, szkieł nieproporcjonalnie mało...
Cytat:
Zamieszczone przez
domelek
No póki co to jakoś tak dziwnie brak zadowolenia z tej promocji :D
Brak zadowolenia? Chłopaki, nawet nie wiecie, jak mnie rozwaliliście tym newsem!!! Akurat dziś rano, w pełnej nieświadomości, złożyłem zamówienie na 24-70 :mrgreen: A teraz patrzę i będzie 1230zł zwrotu!!! :shock:
Dobrze, że wczoraj zamówić nie zdążyłem! :)
Kupiłem kiedyś 40D w takiej promocji i nie zauważyłem podwyżek cen, nikt nie potrącił za przelew, kwota zwrotu zgadzała się z ogłoszoną w promocji. Niektórzy chyba będą marudzić nawet wtedy, gdy im ktoś ozłoci. Jakie to polskie :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Selena
Ooo! Dzięki, patrzyłem na to i widziałem cały czas ceny, a nie ilość :)
A z 40/2.8 to swoją drogą lekka przesada. Przy jego cenie powinno być chyba 1000.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomdz
Brak zadowolenia? Chłopaki, nawet nie wiecie, jak mnie rozwaliliście tym newsem!!! Akurat dziś rano, w pełnej nieświadomości, złożyłem zamówienie na 24-70 :mrgreen: A teraz patrzę i będzie 1230zł zwrotu!!! :shock:
Dobrze, że wczoraj zamówić nie zdążyłem! :)
No to jesteś pierwszym zadowolonym :)
Obyś tylko załapał się jeszcze do pierwszej 50 szczęśliwców :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
A ktoś, kto się załapał ostatnio mógby coś napisać jak przebiegło Cashabck 2012?
Od jakiegoś czasu przymierzałem się do 70-200 f4 IS, więc cenę obserwowałem i nie było podwyżek, cena nadal jest taka sama. Zwrot kasy był taki jak w regulaminie, bez potrąceń i podatków, który organizator wziął na siebie. Jetem zadowolony więc może teraz też się skuszę bo mam jeden na oku i cenę obserwuję dłuży czas więc jak drgnie to napiszę.
Zgodnie z tutejszym zwyczajem marudzą Ci co nie kupili, nie używają, nie korzystali i nie mają zamiaru skorzystać a narzekać lubią :evil:
Od tej premii trzeba odliczyć podatek :shock: wysłać oryginał kodu kreskowego, w poprzedniej edycji wystarczyło zdjęcie, ech więcej zachodu.
Korzystałem dwa razy z Cash Back i żadnych problemów czy obcinek kasy nie było. Warto chyba przyjąć, że zwrot jest wartością dodaną a nie motywacją do zakupu sprzętu. Kupujesz bo tanio czy dlatego, że potrzebujesz?