Odp: Top 10 marek o najlepszej reputacji.
No ciekawe że BMW ma tak wysoką pozycję.
Cytat:
Zamieszczone przez
namoamo
Ekhm, ale w iXach nigdy 5l nie było :P
niech Ci będzie 4,4L ... ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
namoamo
Ekhm, ale w iXach nigdy 5l nie było :P
Ale i te 4,4l wystarczy - X6 to moje marzenie ....
ja dla odmiany jeździłem przez tydzień tą "kwintesencją" tyle że tylko z 3.5sd - wybacz ale nie chciałem
ani dnia więcej...
Z ciekawości, czemu? Mnie rozczarowało wnętrze w X6(ale to też kwestia wersji). Nie jechałem ale wierzę że i komfort również na minus.
Miałem za to okazję przejechać się G klasą mercedesa z 3 litrowym diezlem i 7 biegowym automatem i to auto mnie zwaliło z nóg. Komfort, wyciszenie no i niesamowita łatwość prowadzenia. Nie rozumiałem czemu 40 letnia konstrukcja kosztuje 400 tysięcy złotych, ale godzina śmigania po warszawie wszystko mi wyjaśniła. Bajka.
Cytat:
Zamieszczone przez
szambonur
niech Ci będzie 4,4L ... ;)
Oni nigdy tego nie zrozumieją ;) BMW to BMW...
No znaczy się Będziesz Miał Wydatki ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
No znaczy się Będziesz Miał Wydatki ;).
Święte słowa. Po pół roku się zreflektowałem i sprzedałem prototyp. Do tego porypane guziki, włącznik świateł i niewidzialna klamka w drzwiach. Potem miałem Mazda 626 i zapomniałem co to samochód. Niestety już takich nie robią.
A tam :)
Niezapominajmy, ze BMW to rowniez wspaniale motocykle. I tutaj " Będziesz Miał Wydatki " juz raczej nie obowiazuje.
Żeby było jasne to ja nie mam nic przeciw BMW, jedynie mi się to skojarzyło - nawiasem mówiąc usłyszane od właściciela takiego auta ;).