Odp: [gsfolium] Różne: detal,technika
Cytat:
Zamieszczone przez
gsfolium
Ułożone są po okręgu a każda z nich sterowana jest w sposób zmienny w czasie
Szczególnie na zdjęciu będzie to bardzo widoczne ;-)
Dołączam się do opinii Kolegów, że... nie powala :-)
Taki pomysł nie jest bez szans. Zdjęcie opierające się na samym bokehu. Ale na tych zdjęciach tak jakby poprzestałeś na wyborze techniki. Brakuje pomysłu na sam obraz przy jej użyciu. Jest to dosyć awangardowe, choć też trochę oklepane ograniczyć zdjęcia do bokehowych kółek, ale nikt nie mówi, że to droga donikąd. Tylko dodać odrobinę inwencji. No, może odrobina to za mało w tym przypadku.
Dziękuję jeszcze raz za komentarze. Będę musiał z tym jakoś żyć ;) Poważanie to następnym razem przemyślę to co fotografuję, ale (jest jedno ale) moje zdjęcia nie powalają, nawet bym powiedział czytając komentarze ,że są z dolnej półki lecz mnie się podobają i lubię to co robię.
Cytat:
Zamieszczone przez
gsfolium
Dziękuję jeszcze raz za komentarze. Będę musiał z tym jakoś żyć ;) Poważanie to następnym razem przemyślę to co fotografuję, ale (jest jedno ale) moje zdjęcia nie powalają, nawet bym powiedział czytając komentarze ,że są z dolnej półki lecz mnie się podobają i lubię to co robię.
i tego się należy trzymać... robić to co sprawia przyjemność...
Dokładnie, a z czasem zdjęcia będą stawały się coraz lepsze ;-) Nie zrażaj się komentarzami i dalej rób zdjęcia jak mawia Brian Petersen "you just keep shooting" ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
gsfolium
Na zamieszczonych fotografiach znajdują się diody LED w stanie pracy. Są one różnych kolorów i wielkości. Ułożone są po okręgu a każda z nich sterowana jest w sposób zmienny w czasie. Proszę o komentarze.
Wystarczyłby sam ten wstęp...
a faktycznie przeskoki czasowe widać ;)
5.
Podoba się, nie podoba się?
Zamokło, zamokło, taka to pogoda w maju ;)