Ale piszesz to z autopsji czy tak tylko uważasz? Bo właśnie kupiłem w Media na raty 6d i całą kwotę podzielili róno na 30 rat bez żadnych dopłat.
Wersja do druku
Bzdura, brałem 6d +24-105 , połowa gotówką połowa na raty, przy 20 ratach 0%, na początku wyraźnie zaznaczyłem że nie chce ubezpieczenia i nie było żadnego kręcenia nosem. Trzeba jedynie powiedzieć wcześniej bo tak wciskają to bez pytania. Nie wiem tylko czy dają bez ubezpieczenia wszystkim, bo ja już "trochę" w MM na raty kupowałem.
Słuchajcie trochę sprzedawałem rat. jak nawet wcisną wam do darmowych rat ubezpieczenie to zawsze można z niego zrezygnować pisząc odpowiednie pismo do banku. Bank odsyła pismo i informację o pomniejszonych ratach odpowiednio o ubezpieczenie. A jeśli kupicie np z oprocentowaniem jakiś sprzęt to po wcześniejszej spłacie kredytu bank zwraca oprocentowanie za raty które zostały wcześniej spłacone.
juz wstepnie umowilem sie w jednej z poznanskich firm... bo na dzisiaj tylko w tej jest:)
MM faktycznie ma raty 30 x0 ale nie maja tego aparatu, tak bynajmniej sadzi Pani z obslugi.
raty sobie podarowalem, faktycznie przy 0% jeszcze sie oplaca...
wyliczylem sobie w roznych firmach i niestety przeplacam lekko ponad 3 tys... a to juz jest jakies szkielko,
nie powiem nie byl to zakup jakis planowany ale ... nie moge sie juz doczekac :)
no właśnie w innym wątku ;)