Odp: [FireGlock]Pierwsze portrety :D
Cytat:
Zamieszczone przez
FireGlock
Dorzucam parę zdjęć :D Prosiłbym o krytykę ona nie zniechęci ale wzmocni :D Jednak jeśli ktoś już jakoś negatywnie ocenia prosiłbym aby mnie pouczył co na przyszłość mam zrobić w moich zdjęciach aby były lepsze :D z góry dziękuję :D
Skoro się domagasz, to walę z otwartej ;). Co do nr.6, to czy aby na pewno chodziło Ci o to, aby dwóm panom po lewej wyrastały z głów kolumny, a panu 2-giemu po prawej rogi-korona z lampkami, czy co to tam jest. Poradzisz sobie następnym razem, prawda? To jeszcze do tego możesz wtedy pokazać, że wiesz na czym polega niepodległość trójkątów (tak to się chyba nazywało, nie pamiętam;)).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kuba1
Poradzisz sobie następnym razem, prawda? To jeszcze do tego możesz wtedy pokazać, że wiesz na czym polega niepodległość trójkątów (tak to się chyba nazywało, nie pamiętam;)).
Wiadomo :D
Wrzucam kolejne fotki :D
11.
12.
13.
Może mógłby sie jeszcze ktoś wypowiedzieć zanim wrzucę następne :D Chcę być dobry w tym co robię więc uwagi mile widziane ^^
Nie wiem jaki efekt chcesz osiągnąć, ale na 12 to dla mnie stanowczo za dużo światła.
13 ładny kadr. ale coś nie tak z oświetleniem też.
11. Ok, ale bez fajerwerków.
12. Przepalona twarz.
13 Dla mnie najlepsze w tym secie. Pozdrawiam
13 najlepsza z tego setu!
Myślę, że kontra na włosy mogłaby pomóc. Masz możliwość zrobić coś takiego?
4,5,8 moim zdaniem najlepsze. Ciągle jeszcze jednak nie są to jeszcze portrety. To zdjęcia o portretowym kadrze. I teraz rada, nie koncentruj się na technice a na klimacie zdjęcia. Im bardziej technicznie do tematu będziesz podchodził, tym twoje zdjęcia będą lepsze technicznie i gorsze wogóle... Eksperymentuj, szukaj, fotografuj... Ale to tylko moje zdanie...
Bernard Wybierała
Dziękuję za komentarze :D postaram się poprawić to i owo przy najbliższej okazji :D złapać moment :D
Prześlę jeszcze parę z ost serii i to będą pewnie ost :D w następnych będę już brał pod uwagę wasze uwagi :D zobaczymy czy sie spiszę :D zdjęcia juz za parę dni :D
Tzw Ostatki :D :
14.
15.
16.
Nowe rozdanie :D Proszę o ocenę tego zdjęcia :D Wolicie takie zdjęcia w BW czy raczej kolor ? :D
17.
--- Kolejny post ---
18.
--- Kolejny post ---
19.
Proszę o ocenę :D
http://imageshack.us/a/img801/2526/img0259eq.jpg => bo zupa była za słona?
Ogólnie zdjęcia mogłyby być dobre, ale dziewuchy za mocno aktorzą. Nie wiem... może dać im snikersa?