To fotki Venia - wrzuci jak bedzie online :)
Tymczasem jeszcze jedna grupowa (kit nie ma wystarczającej rozdzielczosci ;( )
i modelka dla Adamka :)
Wersja do druku
To fotki Venia - wrzuci jak bedzie online :)
Tymczasem jeszcze jedna grupowa (kit nie ma wystarczającej rozdzielczosci ;( )
i modelka dla Adamka :)
Bo ja wiem... mI ssię rzeczywiscie tamta bardziej podobała. I nie tylko z powodu dwóch ładnych argumentów, ale także twarzy.
;)
Argumenty sa bezapelacyjnie w klasie profi :) A reszta to rzecz gustu, a gustach sie nie ... (pisze?)
1 - zdjac troche zoltego i czerwonego (Color Balance w PS), ciachnac stolik z prawej (nie musza byc na sile 3:2 proporcje)
2 - czemu tak zielono? Balans bieli pipetka z kolnierzyka kolegi i byloby OK, albo recznie zdejmowac w Color Balance
3 - pojechalbym opcja Shadow/Highlight (a dokladniej Shadow w okolicach 15) z PS CS2 oraz zdjal nieco czerwonego
grupowe - NeatImage, kontrasty i SmartSharpen rzedu 100/1.0
modelka dla Adamka - softboksu zabraklo
Ogolnie pomysly na "technike" ciekawe... ale postprocessing lezy a podalem jedne z podstawowych klikow w obrobce.
Vitez, czasem niby bledy sa zaleta foty.. a np przewaga zieleni w 2 focie jest na duzy plus jak dla mnie..
Mysle ze chlopaki wiedza co to PS
venio, ripek w ogóle to powinniście przed tymi zdjęciami zrobic remont w lokalu, dobrać kolorystyke wnętrz wg zapotrzebowania niektórych odbiorców i poustawiać meble !!! Jak mogliście nie posutwaiać stolików żeby Wam w kadry nie wchodziły !!!
Troche glupio dac kompus jakas taka pociachana odbitke albo z bialym marginesem, nie sadzisz? :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Osobiscie nie lubie takich nieproporcjonalnych kadrow, blee 8-)
Domyślam się, źe rawy poszły się ...Cytat:
Zamieszczone przez ripek
http://www.fotosite.pl/index.php?tit...i_na_warstwach
też robiłem studniówkę ale zdjęć z czerwonymi oczkami to nie miałem.. :smile:
Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
O dzieki :) Bedzie na przyszłość :)
Rawów nie robiliśmy - za mało pamięci na kartach