No, no, ale dales czadu. Wszystkie dobre! Choc najbardziej podoba mi sie #4 (ta glebia - wrazenie 3D) i #8 choc to tylko nudny, standardowy krajobraz...
Wersja do druku
No, no, ale dales czadu. Wszystkie dobre! Choc najbardziej podoba mi sie #4 (ta glebia - wrazenie 3D) i #8 choc to tylko nudny, standardowy krajobraz...
Moim zdaniem 8 ekstra :) Tak, wiem, niektórzy powiedzą "oklepany kadr" i pewnie tak jest - ale i tak mi się podoba ;)
Ładne widoczki :) Choć drażni mnie w nich jednak "plastikowość cyfry". Zwłaszcza góry kontra niebo (nr 3 i 4) jakoś to tak widać. Ta klarowność powala nienaturalnością. Jeszcze nie przywykłem, do końca... A najbardziej podoba się 1 :)
Dziękuję wszystkim za dobre słowo ;)
A to niebo z 3 i 4 to chyba raczej nie wpływ cyfry, tylko filtru połówkowego... 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Raff
Z przyjemnoscia obejrzalem twoja galerie, znajome miejsca :)
Szkoda tylko, ze nie "rozpracowales" dokladniej pewnych tematow,
trafily ci sie dosc rzadkie sytuacje jak snieg w Bryce (plus burza w tle)
- az sie prosi o wiecej stamtad, ten snop swiatla w Dolinie Smierci
tez mogles sie troche bardziej przylozyc.
Ale rozumiem, ze wyjazd byl bardziej wakacyjny niz fotograficzny,
relacja fajna, plus snowboard w Tahoe, kurcze trzeba bylo dac znac,
pokazalbym ci lepsze miejsca...
Fajna galeria.
Te z Warszawy tez fajne, super zobaczyc jak sie zmienia...
Aaaa.. Blue Angels... :o to było poniżej pasa, i to do tego w momencie kiedy sypią mi się plany na wyjazd do Leeuwarden :cry:
Tak to już jest, jak się jedzie z całą grupką, która zaczyna się niecierpliwić, kiedy się statyw rozkłada ;) Poza tym czasu wciąż mało, a do oględniećia tak dużo... Podczas wizyt w dwóch ostatnich parkach (Bryce i Zion) deszcz niestety co chwilę na głowę kapał...Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Niemniej wyjazd bardzo udany, a to czego się nie udało sfotografować, sfotografuje się w przyszłym roku... 8-)
Jakoś tak przypadkiem trafiłem na Air Show w Sacramento... Z ciekawych zdjęć jeszcze jedno mi się stamtad trafiło. Co prawda kiepskie technicznie, ale za to moment fajny... ;)Cytat:
Zamieszczone przez muflon
11.
Jest bardzo dobre ;)
fajne fotki... ogladam od jakiejs godziny twoja galerie i sporo mi sie podoba.. .mozesz napisac jakiego "enginu" uzywasz do galerii?