Heh, widziałem tego gościa w filmie na off cinema. Niezły oszołom. Pamiętam jak czyścił takie szkła w aucie. Raczej się nie pieścił. Ale nie ma co się dziwić. Przeprowadził nawet próbę ustrzelenia polańskiego, ale bez sukesów.
Wersja do druku
Heh, widziałem tego gościa w filmie na off cinema. Niezły oszołom. Pamiętam jak czyścił takie szkła w aucie. Raczej się nie pieścił. Ale nie ma co się dziwić. Przeprowadził nawet próbę ustrzelenia polańskiego, ale bez sukesów.
Film zacny - polecam każdemu. Jest w internecie i legalnie można sobie zobaczyć więc jeśli ktoś chce mogę podrzucić linkiem :) Jedzie z jednego końca Polski na drugi po 1-2 zdjęcia które sprzedaje prasie. Wcześniej można było zobaczyć na yt jak Wojewódzki bije się z paparazzo o którym mowa. Teraz można zobaczyć tylko urywek. Ma charakter - jak ktoś się czepia to odpysknie i tyle.
http://8.s.dziennik.pl/pliki/1798000...pa-300-227.jpg
Po tym zdjęciu powinieneś wiedzieć co to za obiektyw, a osobą na zdjęciu jest Przemek Stoppa ;)
Nie mam pojęcia, bo tak jak mówiłem z tele mam doświadczenie tylko w 70-200. Domyślam się że to pewnie 300mm jak wcześniej już mi podpowiedziano. Na początkowych zdjęciach również Stoppa :)