Nawet te owe 80 zł to jest pikuś za to co rzeczywiście oferuje jedenastka. W tej wersji kontrolę nad selektywnym kolorem dają nam dodatkowo maski, naprawdę rewelacja bez dwóch zdań.
Wersja do druku
Nawet te owe 80 zł to jest pikuś za to co rzeczywiście oferuje jedenastka. W tej wersji kontrolę nad selektywnym kolorem dają nam dodatkowo maski, naprawdę rewelacja bez dwóch zdań.
No to cena i tak niewielka, jak zachwalacie to chyba się skuszę...
Czy ktos z tym pracowal pod win 8, u mnie ikony si e poralatywaly po okienku tool.
No właśnie autor powinien umożliwić dokładne sprawdzenie pełnej wersji nie mam pojęcia dlaczego tego nie robi.
Pobawiłem się trochę ale sam nie wiem czy jest mi potrzebny.
Głównie chodzi mi o eliminacje przepaleń gdy chce mieć główny motyw zdjęcia prawidłowej jasności.
Najczęściej robię dwa jpgi i potem w PS na masce uzupełnienie białych plam warstwa z ciemniejszego jpga.
Tutaj w DPP++ jest ten mechanizm blending tyle tylko ze dość upierdliwe są pędzle, nie takie jak w PS, że można je ciągnąc i płynnie zmieniać krycie. Tylko są na jedno zaznaczenie, potem kolejne, i tak dalej. W sumie więcej czasu mi to zajmie niż otworzenie dwóch jpg w PS i ich sklejenie w nim.
Witam,
Czy ktoś z Was kupił już pełna wersję ?
Jesli tak to po jakim czasie od dokonania płatności otrzymaliście maila z pełną wersją ?
Ja wczoraj zapłaciłem za full version ale do tej pory nic nie otrzymałem.Napisałem maila i czekam na odpowiedź , ale już zaczynam sie zastanawiać czy to nie jakaś ściema?
Jakie Wy macie doświadczenia ?
Dotąd zawsze dostawałem maile z linkiem, chociaż zdarza się, że po paru dniach od wydania nowej wersji. Mam od ok. 2 lat.
Ja praktycznie w ciągu kilku minut zawsze otrzymuję maila z linkiem.
U mnie max do dwóch godzin a ostatnia aktualizacjia 20min.