Lamerskie totalnie pytanie ale wogóle nie znam sie na tych ustrojstwach. Po co wyświetlacz ? Po to żeby pokazywał nie wiem np. stan naładowania baterii ilośc wolnego miejsca itd. Czy też może w co wątpie, można na nim przeglądać fotki ?
Wersja do druku
Lamerskie totalnie pytanie ale wogóle nie znam sie na tych ustrojstwach. Po co wyświetlacz ? Po to żeby pokazywał nie wiem np. stan naładowania baterii ilośc wolnego miejsca itd. Czy też może w co wątpie, można na nim przeglądać fotki ?
po to zeby było wiadomo ze zdjecia sie zgrały i zajeły miejsce
Dokladnie pokazuje to co napisales. Na drogich modelach innych firm mozna tez przegladac fotki. ;-)Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Dzięki. Rozumiem, że mozna na niego zgrać nie tylko Jpegi ale także RaWy czy TiFFy ?
wszelakie pliki
Pierwsze takie urzadzenia zgrywaly tylko JPG. Te, ktore mozna kupic dzisiaj, zgrywaja cala zawartosc karty, nie wazne czy sa tam avi, mp3 czy dockiCytat:
Zamieszczone przez kami74
A co powiecie o DigiMate III ?
wlasnie kupilem DM III z 40GB. Czekam, jak dojdzie to sie wypowiem :) Cena byla taka sama jak za model II wiec nawet nie sprawdzalem dokladnie czym sie rozni, ale iwem ze ma wymienne baterie i da sie podlaczyc ladowarke samochodową (moze wczesniej tez to bylo mozliwe).
To czekam na opinie. Chcę kupić ten sam tylko bez dysku i zamontować dysk 80GB.Cytat:
Zamieszczone przez iczek
Tego brakuje przy moim. Gdybym kupowal jeszcze raz, to na pewno co z wymiennymi bateriami.Cytat:
Zamieszczone przez iczek