fICHU - daj spokoj warszawa nie zajac ;)
Poproszę zainteresowanych o informacje na temat ilości miejsc noclegowych i przedziale cenowym. Info kierować na priv do środy wlącznie.
Wersja do druku
fICHU - daj spokoj warszawa nie zajac ;)
Poproszę zainteresowanych o informacje na temat ilości miejsc noclegowych i przedziale cenowym. Info kierować na priv do środy wlącznie.
auwo ja wiem ze to tylko maly skok ale mama... tak jak cus to pojedze ze mna a jak nie to bede rozmawail z nia ladnie to mzoe poscsi mnie samego:-) a nie zauwazylem ze to jest 25-26 takze chyba nie bede mogl bo do szkoly bede musial sie przygotowac... a czemu nie ten najblizszy weekend?:>
Auwo nie kus :)
To ze jestes z mojej wioski Cie nie usprawiedliwia!
Ja w weekend 25-26 jestem w Toruniu na VI JAZZ OD NOWA FESTIVAL. Wiec wciagu dnia mozna by sie spotkac i jakas fotke szczelic i jakies piwo wypic :)
Ech, Od Nowa, Blues Meeting... łezka się w oku kręci ;-)
cichy, czym pomykasz, może razem? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Ja tez w sumie jade przez Poznan
No jechać trza ;)
Plan A wypalił!Porozmawiałem z bratem i się zgodził!:D Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć,że będę ja,mój brat i jego dziewczyna.Nie ma takiego emota aby wyrazić moją radość:D
Chciałbym jeszcze podziękować Auwo za chęć pomocy.Wielkie dzięki!Masz u mnie wielkiego plusa:)
A myślisz,że ja to nie muszę?!Spokojnie chłopie.Masz 2 tygodnie na przygotowanie się:) Zacznij już teraz to na zlot będziesz miał wolne:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF