EGAL :-)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
Zobaczymy wynik koncowy. Jak bedzie 100 do 70 dla Sigmy, to bedzie to znak, ze Sigma musi byc lepsza, poniewaz ma ja wiecej osob.
Wersja do druku
EGAL :-)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
Zobaczymy wynik koncowy. Jak bedzie 100 do 70 dla Sigmy, to bedzie to znak, ze Sigma musi byc lepsza, poniewaz ma ja wiecej osob.
i o to mi chodzilo :wink: O SWOJE ZDANIECytat:
Zamieszczone przez aptur
A ja wole Dojlidy ;)
Tomaszu dziwisz mnie swoja osoba. Wiesz dlaczego?! Jestes MODERATOREM, a zasmiecasz temat.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Po co piszesz cos, co jest totalnie bez sensu???
Trochę mi to przypomina dyskusję o wyższości świąt Wielkanocnych nad świętami Bożego Narodzenia. Mam Tamrona 28-75, przymierzam się do sigmy 100-300. Bo te wypełniają moje potrzeby i możliwości finansowe. Ale jak określić który jest lepszy?
Ta ankieta jest bez sensu co pokazane zostało jasno już w poście nr 2.Cytat:
Zamieszczone przez Drozdi
Pytanie jest na poziomie: czy wolisz parkiety Barlineckie czy stal z Huty Sendzimira :neutral:
Kubaman, czy mam rozumiec, ze te dwie firmy sa dla Ciebie na rowni? Przeciez wiadomo, ze ktoras firma produkuje lepsze obiektywy. Interesuje mnie wasze PRYWATNE zdanie. Czy to jest takie niejasne?Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Podam Wam kolejny przykalad:
Kupilem sobie okolo 1,5 roku temu laptopa SONY VAIO Pentium IV 2,8 GHz, Black Onyx Display, nagrywarka DVD itp. ogolnie laptop wydawalby sie SUPER. Tak przynajmniej myslalem. Doswiadczenie z komputerami mam duze i zaczelo mnie wkurzac, jak zauwazylem, ze duzo rzeczy nie dzialalo tak jak powinno. Sprzedalem go i kupilem ACERa. WIADOMO, ze laptopy roznily (roznia) sie parametrami, ale mowie Wam teraz, ze z ACERem nie mam w ogole problemow. Dziala wszystko tak jak powinno.
Dlatego, jakby mnie ktos dzisiaj zapytal, ktora firma jest lepsza, to bez zastanowienia odpowiadam ACER. ALE PODKRESLAM ZE TO MOJE ZDANIE. Pisze tak, bo mialem obydwie firmy i moge conieco na ten temat napisac.
Dlatego zrobilem ta ankiete. Moze i jest dla niektorych z Was bez sensu, ale jak na razie wygrywa SIGMA. Dlaczego?????????? Chyba jest lepsza.
Po co szukacie sensacji w niektorych tematach? Tego nie rozumiem.
Kura rzecz jasna ;-)Cytat:
Zamieszczone przez gwozdzt
Przecież wiadomo, że Tamronowi się trafiła jedna perełka a Sigma ma kilka dobrych szkieł. Ale to przecież wiedzą wszyscy i specjalnej ankiety MZ nie ma po co zakładać :???:Cytat:
Zamieszczone przez Drozdi
Sigma prowadzi?