Re: bank zdjec - prosze o porade.
Cytat:
Zamieszczone przez absolut
co sadzicie o banku zdjec, ktory mozna zobaczyc pod tym linkiem
http://www.archos.com/products/overview/gmini_400.html
chodzi mi o taki, ktory gralby mp3ki w samochodzie i zeby mozna bylo rowniez zgrac na niego zdjecia. Zastanawiam sie wlasnie nad tym archosem albo nad ipodem 20gb z dedykowanym czytnikiem kart.
Macie moze jakies doswiadczenie z jakims z tych dwoch?
dzieki.
pozdr.
Ja tez zastanawialem sie nad kupnem Gmini (220) - w koncu skonczylem na FlashTraxie. 8)
Z tego co widac na stronie producenta, 400 zapowiada sie ciekawie, jednak po problemach z 220 opisywanych na dpreview :( (podobno juz jest update firmware'u :) ) bylbym ostrozny. 2" wyswietlacz tez raczej nie powala na nogi :arrow: pytanie czy Ci bedzie w ogole potrzebny.
Z IPodem i czytnikiem Belkina jest ponoc problem taki (tu znowu dpreview), ze nie jestes w stanie sprawdzic czy pliki sie przegraly poprawnie (i czy sie wogole przegraly). :(
Powiedzialbym: minimum wymagan dla databanku to mozliwosc kontroli poprawnosci kopii - i to nie tylko na wyswietlaczu. W tej chwili ma to CompactDrive (PD6F i PD7X) i FlashTrax , przy Gmini 400 nie widze czegos takiego w specyfikacji.
Mam jeszcze pytanie: jestes pewen, ze chcesz kupowac cos co dopiero wyszlo i nalezy sie spodziewac ze posiada jeszcze sporo bledow (patrz przypadek Gmini 220) :?:
:idea: Aha, jezeli chcesz sluchac muzyki glownie w samochodzie, to kup adapter do gniazdka zapalniczki - wtedy problem baterii bedzie bez znaczenia (a rozszerzy nieco mozliwosci wyboru).