może i jest to z przed 2,5 roku ale ja zastanawiając się nad zmiana systemu m.in. dlatego wybrałem canona zamiast nikona
Wersja do druku
może i jest to z przed 2,5 roku ale ja zastanawiając się nad zmiana systemu m.in. dlatego wybrałem canona zamiast nikona
No ale dokładnie to samo Wy zrobiliście z Nami forumowiczami odnośnie umieszczania w stopce odnośników do naszych stron, blogów etecera tak aby dodać łyżkę eee zapomniałem jak sie to nazywa.Cytat:
Co się wydarzyło że koncern nagle zabronił korzystania z domeny, wysnuł roszczenia i pod groźbą kary postanowił zamknąć forum z dotychczasową domeną-Wykonaliśmy wszystkie kroki jakie firma nam narzuciła. Jak już napisałem pozostaje jednak niesmak i zażenowanie. Ciężko będzie forumowiczom odbudować zaufanie wobec firmy Nikon Polska.
Może chodzi o łyżkę dziegciu?
Pisałem już w innym wątku ale czemu nie powtórzyć, dobrze ze zacytowany został list o zmianę nazwy, teraz są prawdziwe nowości i się doczekali..
"Jak niewiadoma o co chodzi to wiadomo...
Nikon daje nowości i nie działa "jego" forum.. Dodatki się należą zwłaszcza po akcji nikona z nazwa. Czy tylko ja mam takie odczucia? Szkoda tylko tych co chcą czerpać wiadomości które umieścili tam inni użytkownicy, ale własność jest własność i każdy rządzi swoim kramem jak mu pasuje. Przemyślany krok szczególnie na nowość d600 o której użytkownicy nie maja gdzie rozmawiać."
A może się okaże, że będzie działało.