Odp: Kto dziś fotografuje Ole Kwaśniewską?
Ja widziałem jej zdjęcia z kościoła nie raz, czepiam się, bo wiem jaki będzie efekt.
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Ja widziałem jej zdjęcia z kościoła nie raz, czepiam się, bo wiem jaki będzie efekt.
I dlatego pewnie na ŚwiatObrazu.pl w serii "20 najważniejszych polskich fotografów" jej sylwetka (w zespół z B.Wieczorkiem) jest prezentowana obok Edwarda Hartwiga, Jana Bułhaka, Zofii Rydet, Ryszarda Horowitza i Tadeusza Rolke?
Moment a reszta wymieniona z nich tez robi śluby? Może to i wybitne tuzy fotografii ale chyba nie ślubnej bo do tej zaliczyłbym kogo innego.
Cytat:
Zamieszczone przez
manfred1
Moment a reszta wymieniona z nich tez robi śluby?
Rusz głową :-P Dlaczego nie mieli by robić ślubów (ci żyjący)? Trzeba tylko zapłacić odpowiednio - przyjadą i zrobią.
A rusz Ty głową przyjadą i będą walić lampą na wprost w programie AUTO bo w d...pie mają ślubny artyzm o rany jak to zabrzmiało.
Cytat:
Zamieszczone przez
obcy21
a wszyscy się tej lampy czepiają ;) - jak umie dobrze zdjęcie z lampą zrobić to co to za różnica? - bo dla mnie żadna. fotograf może i nawet 100lamp po kościele rozstawić, ja patrzę na efekt końcowy...
Właśnie :)
Trzeba tak zrobić zdjęcie z lampą, żeby wyglądało jakby było zrobione bez lampy.
Niektórzy opanowali tę sztukę, a ci którzy nie ... mówią, że lampa jest be .... :)
.
Cichy to akurat raczej się na ślubach nieco zna :)
nie widziałem zdjęć ślubnych Pani Krajewskiej, ale faktem jest, że spora część "czczonych" ślubniaków na forach to szkła f1.4 lub jaśniejsze i pare efektów z color efexa
Cytat:
Zamieszczone przez
krolewicz
Cichy to akurat raczej się na ślubach nieco zna :)
nie widziałem zdjęć ślubnych Pani Krajewskiej, ale faktem jest, że spora część "czczonych" ślubniaków na forach to szkła f1.4 lub jaśniejsze i pare efektów z color efexa
Już samo użycie słów "raczej" i "nieco" .... :)
Cichy robi dobre zdjęcia ślubne !
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
I dlatego pewnie na ŚwiatObrazu.pl w serii "20 najważniejszych polskich fotografów" jej sylwetka (w zespół z B.Wieczorkiem) jest prezentowana obok Edwarda Hartwiga, Jana Bułhaka, Zofii Rydet, Ryszarda Horowitza i Tadeusza Rolke?
To że ktoś robi dobre zdjęcia portretowe itp. nie znaczy że sie sprawdzi w fotografii ślubnej...
Zresztą-śluby może robić każdy..............