A czy może ktoś powiedzieć gdzie dostane akrylowe płyty?? Niestety nie jestem mobilny i nie chce mi się jeździć od budowlanego do budowlanego... W jakim sklepie mogą być takie płyty? leroy merlin? obi? castorama? praktiker?
Wersja do druku
A czy może ktoś powiedzieć gdzie dostane akrylowe płyty?? Niestety nie jestem mobilny i nie chce mi się jeździć od budowlanego do budowlanego... W jakim sklepie mogą być takie płyty? leroy merlin? obi? castorama? praktiker?
W sklepach fotograficznych. Internetowych sklepów jest bardzo dużo.
Polecam kupić dość dużą płytę min 50x50 to wystarczy do swobodnego fotografowania produktów o wielkości ok 20 cm na dłuższym boku.
Dzięki za linka ;)) Właśnie kurcze nie widziałem za bardzo jak to nazwać i wpisać w google... Dzięki jeszcze raz ;))
A słuchajcie mam do was pytanie trochę już z innej beczki... Chce porobić trochę zdjęć typowo reklamowych aby mieć kilka w portfolio... Jak wygląda tutaj sprawa z prawami autorskimi?? Na przykładzie... Zdjęcie butelki Martini (z logiem) i z kieliszkiem z oliwkami... dość oklepane ujęcie, ale chodzi mi tutaj czy takie zdjęcie można gdziekolwiek publikować? na stronie w papierowym portfolio?? Nie mam pozwolenia od firmy martini na publikacje ich loga/marki... I trochę głupio by było dostać listem sprawę sądową... Wiadomo teraz duże firmy lubią się robić problemy (apple i logo jabłka w logo sklepu...)