Odp: [hellbike] Faces of London
zdjecia dziwne, aczkolwiek nie powiem ze złe... troche inna technika niz zazwyczaj to widzimy, bo kto "normalny" wali fleszem po oczach na dzien dobry kazdemu z przechodniów :) , ma to swoj klimat aczkolwiek ja bym tego tak nie zrobil , czekam na wiecej kadrow z bardzo znajomego londynu
Przepraszam za czepliwe pytanie, ale co te zdjęcia mają z Londynem wspólnego (tytuł)?
Bo na paru widać angielskie napisy?
Budowle w tle pasują do wielu miejsc w świecie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Smok
Przepraszam za czepliwe pytanie, ale co te zdjęcia mają z Londynem wspólnego (tytuł)?
Bo na paru widać angielskie napisy?
Budowle w tle pasują do wielu miejsc w świecie.
Mysle ze czepianie się tutaj co te zdjecia maja wspólnego z londynem nie ma najmniejszego sensu, najwazniejsze w tych zdjęciach są "twarze" a ze zapewne zdjęcia autor wykonał w londynie dlatego tez wątek zatytuował "londynskie twarze" temat nie jest o londynie a o twarzach, chyba, tak przynajmniej ja to odebrałem
Obrobilem kilka zdjec i nie wiem, czy nie przesadzilem, szczegolnie z twarzami na 2 i 3:
1b.2b.3b.4b.
dla porownania tutaj te zdjecia przed obrobka: Photo Album - Imgur
@
odnosnie postow wyzej i londynie w nazwie - wyjasnilem wczesniej, o co chodzi w zdjeciach. Zdjecia sa z pelni subiektywne i maja zwiazek z tym, jak czulem sie w londynie - stad londyn w nazwie.
Cytat:
Zamieszczone przez
hellbike
maja zwiazek z tym, jak czulem sie w londynie - stad londyn w nazwie.
nie no co ty w londynie nie jest tak strasznie, ja tam sie czuje tutaj bardzo przyjemnie ze strony ludzi,
zawezilem wybor do 18 zdjec, ktore tym razem obrobilem:
Hellbike: sex & violence. | Faces of London
musze usunac jeszcze 3.