Od siebie polecam, parę gratów mi już reanimował. :-)
Wersja do druku
Od siebie polecam, parę gratów mi już reanimował. :-)
Panie i Panowie, Bykowski to cudotwórca. Wielki szacun dla umiejętności i podjęcia się tego co Żytnia nigdy nie zrobi, bo nie umie. Bykowski porządnie i tanio. Polecam!
Pewnie robi dobrze, bo ma doświadczenie, a na Żytniej wg cennika firmy Canon. CSI czuje się mocne, bo tam amator kieruje swoje pierwsze kroki w potrzebie. Mają pewnie nieograniczony dostęp do części i się nie przejmują.
Mam podobnego zegarmistrza, ale ostatnio wymięka, bo Szwajcarzy odcięli niefirmowe serwisy od części i czasami nic nie poradzi.
Ja w każdym razie zapisałem adres Czerniakowska 71.
Witold Bykowski to bardzo dobry fachowiec a przede wszystkim uczciwy. Wiele lat temu kupiłem w stodole nikona F-801 s, tego samego dnia zrobiłem nim "komunię" a wieczorem aparat w zasadzie przestał działać. Generalnie nie "widział" obiektywu. Ze sprzedającym nie bardzo mogłem się dogadać, więc w poniedziałek pojechałem do serwisu, gdzie po oględzinach Pan Witold stwierdził że aparat wygląda na nieco zawilgocony i zaproponował żebym podsuszył aparat w domu i jeśli to nie pomoże, przyniósł go ponownie. W środę aparat odżył, używałem go jeszcze bardzo intensywnie i bezawaryjnie jakieś cztery lata.
Jestem przekonany że większość serwisów w tym konkretnym przypadku skasowałaby mnie na każdą kwotę za naprawę tak naprawdę nie robiąc nic...Także wszystkich znajomych odsyłam do Pana Bykowskiego, każdy jest zadowolony i dziękuje mi za "namiary"...
Również korzystałem (naprawa i kalibracja obiektywu - był już po gwarancji). Jestem z usługi bardzo zadowolony i w razie potrzeby na pewno tam wrócę.