Odp: [Dzida] Moje Portreciki ;)
Hehe No bo on inaczej świeci te zdjęcia i przez to jest efekt inny wtedy nie miałem możliwości tak zaświecic ;(...
Ale okejeczka Takowa rada się zawsze przydaje żeby dążyć do większej perfekcji we wklejaniu :P - Dziękuje ;)
Na pewno tu pokażę jeszcze nie jeden taki mixik ;)
A Kolejne jak się widzą ;) ?
Coś ciężko was zmobilizować to dodaje kolejne ;)
9.
Straszne zdjęcie z tą ośmiornicą, nie dałbym sobie tego włożyć na głowę ;)
IMHO zdjęcia bardzo przyjemne, ale nie zaskakują...
Najbardziej mi się podoba 7 i 8, chciaż wydaje mi się, że podniesieie kontrastu na 8 mogłby dać ciekawszy efekt.
Jeszcze w temacie wklejki. Z tego co widziałem na filmach Grimesa to on przede wszystkim tła robi hdr. Twoje jest odstającej jakości delikatnie mówiąc od zdjęcia modelki. Dodatkowo ta poświata, która chyba ma maskować niedociągłości w wycinaniu, strasznie kłuje mnie w oczy. Poza tym zdjęcia ok.
Odp: [Dzida] Moje Portreciki i Wklejki ;)
Hehe no Modelka nie chciała widzieć co ma na głowie przed zdjęciami wiedziała że ośmiornice ale nie wiedziała jak wygląda także był ubaw :D ;)
Dzięki próbowałem na 8 ale właśnie na takim poprzestałem bo dla mnie osobiście jest idealny ;) nie chciałem przesadzić :P Ale mimo wszystko Dziękuje za uwagę ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Straszne zdjęcie z tą ośmiornicą, nie dałbym sobie tego włożyć na głowę ;)
IMHO zdjęcia bardzo przyjemne, ale nie zaskakują...
Najbardziej mi się podoba 7 i 8, chciaż wydaje mi się, że podniesieie kontrastu na 8 mogłby dać ciekawszy efekt.
--- Kolejny post ---
Dzięki juz zmienione ;)
tak robi Hdrki, ja na próbę coś zabrałem i skleiłem ;) w Weekend mam sesje i będę coś sklejał jak zakończę to na pewno tu wrzucę do ocenki ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
piw0sz
Jeszcze w temacie wklejki. Z tego co widziałem na filmach Grimesa to on przede wszystkim tła robi hdr. Twoje jest odstającej jakości delikatnie mówiąc od zdjęcia modelki. Dodatkowo ta poświata, która chyba ma maskować niedociągłości w wycinaniu, strasznie kłuje mnie w oczy. Poza tym zdjęcia ok.
--- Kolejny post ---
a Tu Kolejne pstryki ;)
10.
11.
12.
13.
14.
Co taka cisza w eterze ja wiem że jest weekend i że wszyscy szaleją :P
No ale 5 min. na jakąś krytykę się znajdzie ?? hmmm ??
Pzdr. ;)
ostatni secik bardzo przyjemny : ) podoba mi się, jak dla mnie to idealnie błyśnięto :)
Merde - Mówisz masz ;)
Prosze Cie Bardzo ;)
Zdjęcia ze szkolenia u Wacka ;)
15.
16.
17.
18.