bardzo fajne oba ujęcia ale podpisuję się pod tym co napisali moi przedmówcy - spróbuj zrobić coś z pończochami... niepotrzebnie skupiają na sobie uwagę widza.
Wersja do druku
bardzo fajne oba ujęcia ale podpisuję się pod tym co napisali moi przedmówcy - spróbuj zrobić coś z pończochami... niepotrzebnie skupiają na sobie uwagę widza.
e no co wy chlopcy, jacys tacy purytanscy jestescie, nigdy was nie ruszyly ladne nozki ubrane w kolorowe (nie teczowe w zadnym razie, bez przesady i z gustem) ponczochy/rajstopy ? dla takich nozek czlowiek by w ogien skoczyl :mrgreen: osobiscie apeluje do autora by nie robil tego co mu podpowiadaja, pstrokate kolory ubioru tej pani sa jak najbardziej na miejscu mnie sie bardzo podoba...
tak na marginesie: lepiej niz pomarancz nie mogla wybrac swietne polaczenie
wydaje mi sie czy PSociles cos z rozmyciem tła ?
wlasnie o takie zestawienie kolorystyczne mi chodzilo :)
pomarancz dodaje smaczku tej fotografii wedlug mnie, no ale jak wiadomo gusta sa rozne i Bogu dzieki za to :)
thorin: odnosnie tla, to jedynie nieco przyciemnione bylo, nic nie rozmywalem :)
miłe ale dalej ten kolor jakoś tak szczypie oczy
Cytat:
Zamieszczone przez karo82
gdzie mozna takie klimaty znalezc ? w lodzi ? swietne...
thorin - w Łodzi jest wiele opuszczonych fabryk do których wstępu nikt nie pilnuje.
tak, robione w lodzi :)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
auwo, miales okazje byc nawet w tej fabryce, w ktorej robilem powyzsze zdjecia ;)Cytat:
Zamieszczone przez auwo
karo82 - dawaj cos nowego ;)