... taaak, ale zakonczona - ale rozumiem przypadki sie zdarzaja ... w www.eurocamera.pl w w-wie znalazlem bardzo tanie szklaCytat:
Zamieszczone przez nastier
pozdrawiam
Wersja do druku
... taaak, ale zakonczona - ale rozumiem przypadki sie zdarzaja ... w www.eurocamera.pl w w-wie znalazlem bardzo tanie szklaCytat:
pozdrawiam
Tydzień temu 50 / 1.8 na giełdzie w Stodole oferowano mi za 350,-
430 EX ( dla zainteresowanych) były po 820,-
drogo kupisz zawzse. sztuka w tym, zeby trafic dobra okazje. to nie chleb, ze musisz miec na dzis ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
swieta racja ... ale ile mozna nie spac i nie pracowac w pracy w poszukiwaniu tego wymyslonego i oczekiwanego :mrgreen:Cytat:
hugs
wystarczy regularnie przgladac allegro ;)
Proszę bardzoCytat:
www.foto-net.pl
Wysyłają ekspresowo. Kupowałem u nich Sigme 18-125. Dostarczyli w mniej niż 24 godziny:)
pozdrawiam
romero
... na stole lezy pudelko z c350d + kit + pretec (ten szybszy) 1gb - wynegocjowalem do 3000pln (odpowiednio 2750 + 250 wiecej nie dalo rady) + za tydzien c50/1.8 dostane za 350pln :rolleyes:
tak wiec za wszystko bedzie 3350pln - mysle, ze to uczciwa cena jak za komplet
teraz (od wieczora) testy - mam nadzieje, ze bedzie ok :rolleyes:
nie podaje jeszcze u kogo aby nie zapeszac - jak sprawdze to przekaze opinie
EDIT: jak na razie wszystko gra, co do body,szkla i karty, jutro po wgraniu softu przerzuce fotki na compa i sprawdzimy, dalej nie wyjawiam zrodla - nie zapeszam jeszcze
pozdrawiam
... reasumujac: sprzet (dla przypomnienia c350d+KIT+karte 1GB pretec 80x) kupilem w niedziele na gieldzie w stodole w firmie z Lodzi FOTO - MIL.
Teraz moje pytanie: po krotkich testach i zgraniu nastepnie fotek na compa wydaje sie byc wszystko w porzadku ale:
1. jak moge sprawdzic sprzet bardziej doglebnie?
2. jak mam sprawdzic czy jest to produkt na rynek UE czy rebel z USA/AZJI i jakie (jesli tak jest) ma to konsekwencje?
Bede wdzieczny za porady / sugestie.
Umowilem sie na niedziele na zakup dodatkowego szkla - 50/1.8 za 350pln.
Wiec jesli jest cos nie tak ze sprzetem to moze uda mnie sie jeszcze cos zrobic z tym ... tematem.
Jedynie z "problemow" to to, ze przy skrecaniu szkla i dochodzeniu do 18 jest opor / z wiekszym oporem sie skreca ... ale objaw ten mija z czasem (byl znacznie wiekszy na poczatku niz teraz).
Dodam, iz polska instrukcje mam / zabrano mi tylko europejska, ale gdy sciagam pliki z aparatu w oknie softowym pojawiaja sie slowa REBEL i KISS. Czy to standard czy mam sprzet z USA?
Pozdrawiam.
Na obudowie pisze albo 350D albo Kiss albo Rebel XT... jak sprawdzic "doglebnie" hmmm wyjac obiektyw i paluchami pogrzebac :) A tak serio to porobic pare fotek i zobaczyc czy robi fotki.
:shock:Cytat: