no to tym lepiej - bedzie opcja na jakies portrety:)
Wersja do druku
no to tym lepiej - bedzie opcja na jakies portrety:)
albo na branie nogów za pas :DCytat:
Zamieszczone przez antonjo
bez ryzyka nie ma zabawy.. ani dobrych zdjęć :)
Mam monopod jak by co, który moze sie przydać .. ale jak by było nas ze trzech to juz raczej bez stresu ... Zawsze można do plecaka wziąc jabola, i wtedy tez inna gadka z bejami.... Tylko na takie pstykanie to by sie przydało cos szerszego a ja póki co mam tylko 50tkę, dlatego się troche zastanawiam :|
ja za to nie mam głowicy do statywu, ale może jakoś to będzie...
nic szerokiego też nie mam :D
najwyżej będziemy patrzeć na bebopa ;)
no to wam współczuje bo sie leciutko ochłodziło... ja sie na marźnięcie nie pisze.. powodzenia..
w miejscu gdzie kończy się Redutowa to kończy się Kasprzaka a zaczyna Połczyńska. patrząc od centrum Wolska i Kasprzaka zbiegają się w Połczyńską i tam jest prostopadle Redutowa.Cytat:
Zamieszczone przez antonjo
ok. podsumowując: 7.45 zbiórka róg Redutowej i Połczyńskiej (może być przy kwiaciarni - żeby nie było na którym przystanku). patrząc od Połczyńskiej na Redutową widzicie Danone i po tej stronie blisko skrzyżowania jest kwiaciarnia. obok taka iglica jakiegoś kościoła mniejszościowego i placyk z koszykówką.
przystanki nazywają się albo Redutowa albo Reduta Wolska
http://www.ztm.waw.pl/baza/20060201/PRZYST/5009.HTM
jeździ sporo autobusów i tramwaje, więc dojazd spoko myślę.
plan ambitny jest taki: cmentarz prawosławny (zobaczymy jakie warunki etc.), opcja dwa tory Olbrachta-Koło. ja będę samochodem, więc przemieszczanie się będzie w miarę szybkie. myślę, że więcej niż 2h to nie wytrzymamy na dworzu ;-)
mogę wziąść velbona ale to malutki statywik (żona do 300d + kit używa)Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
To ja też wpadnę .
Do zobaczenia
Dziś wieczorem wróciłem do Wawy, więc jutro się będę raczej udzielał rodzinnie - zobaczymy się następnym razem :-)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Pantomas - zapraszamy.
Arkan - następny wieczorny mostowy.