akustyk: dobre winko było?
;)
Wersja do druku
akustyk: dobre winko było?
;)
hep... ale ossooo chossssi ? :oops:Cytat:
Zamieszczone przez adamek
liscie robia wrazenie bo w kupie wszystkie razem i kolorowe
ot co
wystarczy wziac pierwszy lepszy na bok i popatrzec na ta fotke osobno i juz nic nie zostanie z zachwytu nad tymi fotografiami.
co druga osoba na CB ma w swoim porfolio podobne fotki
rownie dobrze moza fotografowac smietniki na przystankach mpk ostrym szklem. a pozniej z nich zrobic kolorowa galeryjke. w kupie sila
fotografik tej kobiety nie skomentuje, gdyz maja one z fotorafia tyle wspolnego co ja z wlosami. na glowie nic ale za to na dupsku w cholere :twisted:
bonk, z g...a bata nie ukrecisz, i musisz miec z cos wartosciowego naswietlone, zeby zrobic dobra fotografike. a laska ma sporo fajnych lokalizacji i fajnego swiatla wychodzonego.Cytat:
Zamieszczone przez bonk
tyle niestety, ze jeszcze potem babrze to szopka i zdjecia traca naturalnosc. czemu? - nie wiem. dla mnie mogloby byc "saute". ale sa rozne gusta...
fakt faktem, te obrobke robi ze smakiem i dobrze. a to tez nie byle co, bo 90% pseudo-artystycznych dokonan dzisiejszych fotografikow (z akcentem na "pseudo") to przeglad filtrow do szopki, bez zachowania umiaru i wzgledu na tresc... tutaj tak nie jest
jak najbardziej, zgadzam sie z toba akustyk.
ma sporo fajnych lokalizacji, ma mnóstwo fajnego swiatla wychodzonego,
oborbke robi naprawde niezle, ale moim zdniem zupelnie bez smaku
obrobka ze smakiem to taka którą fotka nie sieci na wszystkie strony, to ta ktorej nie widac na pierwszy rzut oka
niezmienia to jednak faktu ze fotografiki robi ladne.
co go gó...a to ide w zaklad ze w fotoszopie z tego nie tylko bat ale i różę da sie różę ukręcić
Bzdury... ot co :)Cytat:
Zamieszczone przez bonk
Pokaz mi chociaz jedno takie zdjecie naszych kolegow... bo jak na razie to konfabulujesz :) Ale wolno ci.
To ja pewnie prosty jestem. Dla mnie za proste :( Nie kręci mnie.