Fajny klimacik :)
Wersja do druku
Fajny klimacik :)
[QUOTE=allxages;1088373
Mamy wrażenie, że to się działo....dawno. I fajnie. Z drugiej strony, nie wiem jak inni, ale ja przez to że wiem że nie działo się dawno...[/QUOTE]
no właśnie to jest ta wątpliwość, która towarzyszy mi cały czas w procesie obróbki.
stało się dziś, a nie w latach 40.
ale pokazanie chłopięcych walk na niby... no właśnie nie wiem. gdzie tu byłby klimat, czar...
troszkę się w tym gubię.
zapodam może za chwilkę kilka fotek "normalnych", kolorowych, współczesnych. czy one oddawać będą ducha czasu? wątpię. może ducha zabawy? oby :/
Myślę, że zanim wstawisz takie zdjęcia, to idź na spacer i mocno się zastanów jaki CEL chcesz osiągnąć. Wtedy łatwiej zdecydować się na dany proces obróbki itd. :)
allxages
wiesz... różnie to jest w ramach jednej imprezy
wydaje mi się, że "akcję" można pokazać tak jak zrobiłem to w 1 secie.
poza tym można pokazać trochę zdjęć współczesnych, nie udających niczego np. jak te
7.
8.
9.
10.
11.
czy na wesoło?
12.
wojna, wojna i po wojnie
13.
czy też człowiek z wieeeelką lufą ;)
Kurzcze, fajna impreza była :)
A strzelali coś? Masz zdjęcia? :)
szczelali, Bangi, szczelali
ale ja się od tego szczelania czymałem z dala. na początku jak mi pi...ła petarda i zarobiłem tekturą i jakimś drobiazgiem to deczko się w sobie wycofałem :)
nie nadaję się na korespondenta wojennego :???:
i jakoś nie trafiłem z fotką w efektowny buch czy też inny szczał
tylko to, ale nie ma się czym chwalić :(
14.
15.
16.
eee jakoś te czarno-białe lepiej przemawiają do mnie, mają ten klimat, bo niestety zdjęcia wojenne najlepiej wychodzą BW
super, super, super
Mariusz, aleś tą czternastką mnie rozbroił (nie szło zrobić całego kadru ostro?)..coraz mniej dowcipu na fotach obserwuje więc rodzynki cieszą :smile:
#7 ma sporo klimatu fajnego, takiego troszkę z obrazów Bruegela, wielce mi się podoba.
Pozdrawiam.