Strzałka genialna kompozycyjnie, ale nie pasuje mi ziarno.
6 fajna gra chłodnego szkła/metalu z czerwienią.
Z tego wątku, najlepsza 1, żeby jeszcze te stopy były w świetle jak reszta figury.
Wersja do druku
Strzałka genialna kompozycyjnie, ale nie pasuje mi ziarno.
6 fajna gra chłodnego szkła/metalu z czerwienią.
Z tego wątku, najlepsza 1, żeby jeszcze te stopy były w świetle jak reszta figury.
Kłopot w tym, że ta cała bryła gimnastyka jest zrobione z takiego postarzanego metalu (nei wiem jak się ta technika nazywa), ale to wygląda, jakby było pokryte takim nalotem, patyną, czy czymś takim. No i na stopach jest wyjątkowo dużo tej patyny i są tak ciemne, że nawet doblendowanie im nie pomogło.
Samemu marzy mi się gdzieś pod ręką rzeźba albo jakaś wieksza bryła o takiej lustrzanej, pięknej powierzchni jak to lśniące quasi-jajo w Chicago, ale ja mieszkam w Krakowie nie zapominaj. Tu jeszcze nie tak dawno w przowdnikach japońskich ostrzegali turystow, żeby nie przebywać dłużej niż 24 godziny, bo powietrze im skoroduje płuca (a człowiek jak wiadomo jest nie do zdarcia), a co dopiero jakiś błyszczący metal. ;)
To czerwone to chyba wnętrze Opery Krakowskiej? :) Bardzo dobre fotosy!
Yup, to Opera. Gratuluję oka!
Bardzo fajne zdjęcia, gratki.
:mrgreen:
Sorry za wyszczerzenie, ale lakoniczność wpisu naprawdę świetnei współgra z Twoim nickiem! Sam bym chciał mieć taki!
A co tu więcej pisać?:) Strzały bardzo dobrze do mnie trafiają, więc wpis pozwoli mi dalej śledzić wątek... Tyle.. ;)