choćby dla tego opłaca się kupić, a cena naprawde niewielka jak za tą wygode:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez adamek
Wersja do druku
choćby dla tego opłaca się kupić, a cena naprawde niewielka jak za tą wygode:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez adamek
:grin: :grin: :grin: :grin:
No nic. Wszyscy zachwalaja
Moze i ja sie przekonam
P.S.
Najbardziej przemowila do mnie ta zaleta:
"Aparat lepiej wyglada" :lol: :lol:
A ja mam E1 i komplet grip bateria ladowarka do baterii wyniusłbymnie 2500 tak +/- :( tego Canonowi zazdroszcze ze kosztuje tylko 200 czy 400 zł w porownaniu do olka to zadarmo
Dla mnie wymienione wady to zalety. Wole ciezszy i wiekszy aparat. Jak bede potrzebowal malego i lekkiego to kupie jakiegos IXUSA :roll: .
Dodatkowa wazna dla mnie zaleta bo czesto robie zdjecia w pionie i juz mi nadgarstek krzyczal - drugi spust.
minek: widzisz, ja mam kiepski statyw z małą płytką. ;)
Nie przeszkadza.
Chyba mnie przekonaliscie 8-)
Moglibyscie podac mi namiar na oryginalnego Grip'a za okolo 250 zl?
P.S.
Wiem ze od tego jest Allegro itp, ale chcialbym pewnej informacji.
wiedziałem;) ja też niebyłem przekonany dopuki nie spróbowałem zrobic pare fotek aparacikiem z gripem 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Drozdi
zerknij do Fotojokera może mają promocje
ja mam duze łapy... wiec poprawila mi sie znaczne ergonomia :)
po za tym podczas upadku grip moze pochlonac spora czesc energii :)
jedyny dodatkowy minus jest taki, ze musialem zmienic torbe foto, bo wyroslem :)
ps Ja mam do sprzedania 2 sztuki, nowki
Ja ma gripa do mojej 20 stki od 2 dni i juz widze zalety
jak wyzej
i nie dałem 200 zł tylko wiecej ale warto było :)
Od kiedy kupiłem gripa do 350-tki też go nie zdejmuję. Zdecydowanie uległa poprawie ergonomia. Aparat jest stabilniejszy i zdecydowanie łatwiej zrobić zdjęcia z dłuższymi czasmi. Moim zdnaiem same zalety. polecam.