ale ja bylem tydzien temu :-) i miesiac temu (prawie nic nie bylo) i dwa miechy temu troche bylo
Wersja do druku
ale ja bylem tydzien temu :-) i miesiac temu (prawie nic nie bylo) i dwa miechy temu troche bylo
musze uderzyć do saturna w Jankach... Prowincja może mniej przegrzebane.. Tylko mnie Jac nie uprzedź! :D
spoko narazie nie kupuje... ale jak juz to wszystko od razu nie bede kupowal pol zestawu... :-)
no ja włąsnie nie wiem co kupić.. napewno holder i pierścień.. polar i szara połówka by sie przydała.. ale jaka...? miałem akustyka na PM molestować ale moze narazie sie wstrzymam :) jakas podpowiedź?
ja ci nie podpowiem bo sam jestem (od kilku mies.) na etapie czytania i planowania wiec wyrobionego zdania nie mam ;-) ... ale w efektowe raczej nie bede wchodzil...
efektowe tzn jakieś gwiazdki? :D tak jak pisałem szara połówka i polar napewno.. tylko tego jest troche i nie wiem jakie wybrać... z innych w przyszłości to jakieś połówki kolorujące..
no polowki kolorujace IMHO to sa efektowe :-)... wiec ja do szarych sie ogranicze... na poczatek bo jak sie pozniej rozwinie to niewiadomo nigdy...
no dobra to z Twoją wiedzą po jaką szarą połówkę sięgniesz?? coś mi się kołacze że Akustyk polecał mocną.. ale nie chce pisać nieprawdy...
Mam P121 i P121M i Hitecha 0.6 z miękkim przejściem i innych szarych kupować nie zamierzam...Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
sobie to zapisze.. ale jak zapytam w saturnie to już widze oczy paniusi na stanowisku fotoCytat:
Zamieszczone przez Krzychu
:shock: :shock: :shock: