Witam,
018. Mówiłem - tak się to robi :) - stuk-puk-puk...
Pozdrawiam, Alex
Wersja do druku
Witam,
018. Mówiłem - tak się to robi :) - stuk-puk-puk...
Pozdrawiam, Alex
Witam,
019. Śpiewać każdy może...
020. ... trochę lepiej lub trochę gorzej...
021. Aż mi się czub zjeżył...
Pozdrawiam, Alex
Zdjęcia jak zdjęcia...przyrodnicze. Osobiście to 'przyrodników' podziwiam za całokształt. Bardzo za to przypadła mi do gustu narracja w wątku. Wg. mnie to bardzo istotny element przez większość traktowany po macoszemu (niewiedzieć dlaczego :neutral:).
Pozdrawiam.
Super fotki - jestem pod wrażeniem. Uważam, że z tego szkiełka wydusiłeś naprawdę duuużo (może poza jedną lub dwiema fotkami).
Proponuję abyś jako autor zdjęć zgłosił do modów dodanie tego akurat szkiełka do wątku najładniejsze zdjęcia z obiektywów: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=30155.
Twoje fotki postawią wysoko poprzeczkę w tym obiektywie.
A tak jak już zabrałem głos, to przy okazji wstaw coś z streetfoto. Pzdr.
Każdy z nas (niezależnie od tematyki zdjęć) ma swój "całokształt" czyli krótko mówiąc spojrzenie na otaczającą nas rzeczywistość ......... Zgadza się - akurat w tego rodzaju wątkach nie przepadam za "niemym kinem" - wbrew pozorom narracja jest bardzo potrzebna. I także nie wiem dlaczego przez niektórych kolegów jest ona traktowana po macoszemu. Pzdr.
Zdjęcia coraz lepsze! Bardzo mi się podobają z wyjątkiem 15 - razi mnie fioletowy kolor Kwiczoła, który rzeczywiście powinien być popielaty.
Poza tym super.