No chyba bardziej 3 niz 4. Dla mnie to szkielko jest troche bez sensu do cropa bo lubie szeroko i tyle.Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
Wersja do druku
No chyba bardziej 3 niz 4. Dla mnie to szkielko jest troche bez sensu do cropa bo lubie szeroko i tyle.Cytat:
Tamron 28-75 = 1200PLNCytat:
Zamieszczone przez Riccardo
Canon 24-70L = 4800PLN
Mnie tam wychodzi 4 razy
ktory nic nie wnosi :-) hehheCytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Ja napisalem 4000.Cytat:
Ja nie mówie ze robi złe. Wybarałem Sigme 24-70 bo bardziej mi odpowiadała i stać mnie było dołozyc trochę. Jestem z niej zadowolony i nie mam zamiaru porównywać tych szkieł. Gdydym miał o 200zł mniej to moze bym kupił tamrona.Cytat:
Sądze że jego popularność to przedewszystkim cena lub moze jak ktos tu lepiej ujął cena/jakość.
Wiem co napisales, ale nie sadze abys gdzies w Polsce kupil go nowego za takie pieniadze. A Tamron w Polsce chodzi wlasnie za 1200.Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
Ale nie wazne. Zrobili porzadne szklo za smiesznie niskie pieniadze a u Canona sie wypisuja o technologiach uzytych w specjalnie stworzonych soczewkach redukujacych CA itp. A tu widac, ze u Chinczykoew mozna takie technologie zrobic ;)
Sa jednak tacy (np. Arkan), ktorych stac na eLke a jednak nie chca wymienic swojego Tamrona.Cytat:
Zamieszczone przez Rootsman
Dokladnie. Ale to potwierdza ze Tamron jest popularny ze wzgledu na cene. :)Cytat:
te sentymenty ;-)Cytat:
Nie, on po prostu dostał dobrą kopię Tamrona :)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza