lubię to strasznie :) zarówno dziewczyny ładne, jak i same zdjęcia... no jest oko, jest technika... kurczę, sporo muszę się jeszcze nauczyć. dawaj więcej!
Wersja do druku
lubię to strasznie :) zarówno dziewczyny ładne, jak i same zdjęcia... no jest oko, jest technika... kurczę, sporo muszę się jeszcze nauczyć. dawaj więcej!
Jakiś czas temu (spory czas temu) zamieściłam tutaj swoje zdjęcia, ale potem jakoś ucichło :) Chciałabym usłyszeć słowa krytyki, rady, ponieważ mam wrażenie, że stoję w miejscu. Z racji tego, że tak długo mnie nie było: hej, jeszcze raz! :D
5.
6.
7.
8.
Akurat ta sama modelka, ponieważ dużo z nią współpracuję i tak wyszło :) W przyszłości będzie większa różnorodność.
Z ostatniego zestawu najbardziej lubię ostatnie zdjęcie. :)
1 i 4 bardzo fajne!
Najmniej mi się podoba 3, coś mi tam nie gra jak na nie patrzę i ciężko mi określić co, nie jest złe tylko po prostu coś mi osobiście nie pasuje :)
1, 6 i 7 zdecydowanie podobają mi się. Może w 7 odrobinkę więcej bym miejsca zostawił od dołu... Ale i tak mi się podoba.
Meel, mi to się bardzo podoba. hgw czy to sprzęt, czy obróbka, ja tak nie potrafię ;)
4 to moj no1 :)
Ta obróbka to jakiś preset?