Bardzo przyjemne zdjecia. Może i zbyt pocztówkowe, jak tu napisano, ale to kwestia gustu. Mi się bardzo podobają. Z dotychczasowych najbardzej 3. Uchyl rąbka tajemnicy na temat techniki :)
Na Twoje stronce też fajne, np, to z jeziorkiem super.
Wersja do druku
Bardzo przyjemne zdjecia. Może i zbyt pocztówkowe, jak tu napisano, ale to kwestia gustu. Mi się bardzo podobają. Z dotychczasowych najbardzej 3. Uchyl rąbka tajemnicy na temat techniki :)
Na Twoje stronce też fajne, np, to z jeziorkiem super.
pięknie złapane wspomnienia
ja tez cos moze napisze.
kolory jak kolory, nie wypowiadam sie bo pracuje na laptopie i nie takie cuda juz widzialem, mi osobiscie nawet za bardzo nie przeszkadzaja, ale czasami co za duzo to nie zdrowo. na 3 i 4 kolory wygladaja az za bardzo.
na 4 troche za bardzo wyciagane cienie i pojawia sie halo na drzewie.
6 nawet nawet ale kamien jak dla mnie zajmuje za duzo miejsca i przydalo by sie wiecej ostrosci.
ogolnie zdjecia sa poprawne, ale czegos mi w nich brakuje.
Cheers!
Dziękuję wszystkim za komentarze.
Darx faktycznie droga nie należy do szerokich ;)
macusek zaprezentowane zdjęcia są jedno-klatkowymi, nie używałem żadnych filtrów. Ogólnie troszkę spędzonego czasu nad fotkami w PS :)
Bangi dzięki, technikę wyrabiam przez kilka lat i nadal nie jestem pewien czy idę w odpowiednim kierunku.
Hamtaro dziękuję za Twój komentarz, jak widzisz dla mnie akurat na zdjęciu nr6 tego kamienia przydałoby się troszkę więcej ;) gust gustowi nie równy
Kilka moich starszych prac :)
7. Widoczek z Kerry
8. Park w Malahide
9. Dolina w górach Wicklow
Dziękuję jeszcze raz za wszystkie komentarze
Pozdrawiam serdecznie
Składasz zdjęcia z wielokrotnej ekspozycji?
Na 8. brakuje mi traktorka-kosiarki i operatora z piwem :D
9 - takie lubię :)
Pierwsze trzy mają przegięte kolory. Ale już drugie trzy są jak najbardziej na 'tak', szczególnie wspomniana szóstka, której gratuluję. Brawo. Będzie warto zaglądać.
2,4,6,8,9 - całkiem uzasadniają taki kontrast i lekkie "przesycenie" kolorem. Właśnie one całą historię "robią". 3 zdecydowanie przesłodzone - no cukrzyca...! Podoba mi się podejście do tematu. Ale czai się niebezpieczeństwo w tej metodzie - trzeba bardzo uważać by nie poszło w kicz - o co łatwo przy chwili nieuwagi (jak w 3).
Powodzenia.