... może na Wielkanoc :] ale nie teraz
Wersja do druku
... może na Wielkanoc :] ale nie teraz
to tak dla jasności, czy dobrze rozumiem, że nie wiesz jak i gdzie zmienić w body pomiar świała (bez znaczenia, czy to uzdrowi Twój problem, czy nie)
TAK ... ale chyba nie o to tu chodzi żeby udowadniać tu moją laickość tylko po żeby rozwiązać jakiś problem
a co jeśli Twoim podstawowym problemem nie jest sprzęt (lub teoretycznie jedo wady) tylko np. nieprzeczytana instrukcja...:twisted:
to naprawdę nie jest złośliwe co napisze, ale odstaw zabawki, zacznij od przeczytania instrukcji, potem kilku ksiązek, pogogluj, poczytaj forum i dopiero wtedy zacznij szukac usterek w sprzecie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wybacz, nie mogłem sie powstrzymać, mogłes dopisac, że nie po to wywaliłes 7k zeby jakieś głupie instrukcje czytać:mrgreen:
jesteś bardzo pomocny , mam nadzieję że znajdzie się ktoś bardziej życzliwszy. Drogi "tombas"ie Twoja stopka robi wrażenie ale do Twojego wieku, zaawansowania i wiedzy nt fotografii brakuje mi jeszcze prawie połowy Twojego dotychczasowego życia, mam czas jeszcze i na lekturkę i na poczytanie Wujka Googla. Zadałem pytanie, zapewne dla zaawansowanych bardzo proste, oczekuję prostej odpowiedzi. Do wszystkiego dochodzę metodą prób i błędów, nie każdy kto kupuje cokolwiek uczy się całej instrukcji obsługi a dopiero później zaczyna to używać.
źle mnie oceniasz, ja naprawdę jestem życzliwy, wieć poradze Ci coś co może odpowiadać Twojej metodzie uczenia się (prób i błędów) umów się na jakiś plener z kimś kto już jest o krok dalej (np. przeczytał instrukcje:smile: ) - taki żart;) porozmawiaj, dowiesz się wiecej, znajdz jakiś klub fotografów (ja jestem członkiem Krynickiego Towarzystwa Fotograficznego z Krk może sie wybrać, są ludzie z Gorlic, Zakopanego, Krakowa itd) spotykamy sie rozmawiamy o sprzęcie, zdjęciach wybieramy się na wspólne foty, to rozwija!
bardzo chętnie, zaczynam dopiero przygodę z fotografią i na pewno z tego będę korzystał ale nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie, zwłaszcza że posiadasz takie samo body