myslalem, ze uslysze tu przeciwne glosy ale fajnie, ze po dlugich czytaniach udalo mi sie dobrac i znalezc cos co polecaja bardziej doswiadczone osoby :) wiec czy to bedzie 550D czy 500D to mysle, ze i tak jutro kupie
Wersja do druku
myslalem, ze uslysze tu przeciwne glosy ale fajnie, ze po dlugich czytaniach udalo mi sie dobrac i znalezc cos co polecaja bardziej doswiadczone osoby :) wiec czy to bedzie 550D czy 500D to mysle, ze i tak jutro kupie
ja bym brał bez wiekszego zastanowienia 550D :-P
to zależy tak naprawde od twoich oczekiwań, wiadomo model wyżej , wiecej MPx . dla mnie cena jest kusząca w polsce za samo body musisz daj ok 2200
ja z zawodu jestem programista cnc, z fotografia nie mam nic wspolnego, chce zaczac sie troche bawic tak tylko dla siebie, bez zarabiania itp. moj obecny aparat to wysluzony sony P-92 za ktory kiedys dalem majatek :) no ale czas cos odswiezyc w tym temacie i wymyslilem wlasnie lustro zamiast kolejnej malpki poniewaz na szybkie zdjecia mam aparat w telefonie, ale czasem przydaly by sie pamiatki w troche lepszej jakosci...
Nie kupisz tego towaru nowego za tę cenę.
Powyższe zdanie kończy się kropką.
Ani 500D ani tym bardziej 550D.
za te pieniadze to bez watpienia bardzo fajny zakup. co do kompletu - sam mam 450D + 18-135, nie jako glowny korpus, ale jako taki do okazyjnego pstrykania. dla sporadycznie fotografujacego pasjonata, IMHO, znakomity wybor.
@ CNCRob - przestań już to czytać i sie zastanawiać i idź kupić :)
no i jak tam, kupiłes ten aparat za te pieniądze?