-
Kilka słów ode mnie:
1. staraj się kontynuować numerację, jak ktoś się będzie chciał odwołać do zdjęcia nr 2, to jak ma wskazać która 2?
2. Na wszystkich zdjęciach pojechałeś trochę za ostro z winietą, w szczególności razi ona na 2, 6, 10, gdzie miejscami połowa twarzy modelki (6) jest w cieniu.
3. staraj się utrzymać jednakową kolorystykę w ramach jednej sesji, tutaj na 8 - śnieg żółty, na 7 - niebiesko-zielony, na 1 - niebieski, itd.
4. Popracuj jeszcze trochę nad tłem, żeby mniej wchodziło w główne zdjęcie.
Na koniec bardzo podoba mi się koncepcja - musiałbyś mi pożyczyć kiedyś tę twoją modelkę :P
-
3 wygląda jakby się miała wywrócić... Chyba, że to celowe.
-
ciekawa kolorystyka, szkoda ze nie utrzymana na wszystkich, niektore jakby zgaszone przy innych - czemu ?
-
Witam. Niedawno wrzucilem sesje Anny snieżynki i po Waszych opiniach postaram sie nie popelnic tych samych błedow :)
Modelka Kinga - lat 17. Pierwsza sesja w życiu, wziąłem ja na sesje z powodu nietypowej urody i stylu jaki reprezentuje :) Myśle że dała radę :)
12.
13.
14.
15.
16.
17.
-
podoba mi się z drugiej serii (bo pierwsza cała fajna) 12 - za zimny lodowaty angielski wyraz twarzy modelki (na plus oczywiście) i 14,16,17 przyjemne dla mnie w odbiorze
pozdrawiam
-
Sesja z Ewelina :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Wiecej zdjęć z tej sesji na moim blogu :) www.dsp-studio.blogspot.com
-
ładnie dziewczyna się prezentuje, ma wiele atutów ;)
na ostatnim zdjęciu fajnie okulary są wykorzystane :)