Ale ja pytałem całkowicie poważnie, a Wy sobie tu żarty robicie :mrgreen:.
Czornyj, czekamy na więcej. Czy klapka od baterii nie skrzypi, jak z uszczelnieniami - no i rzecz oczywiście najważniejsza - co z ergonomią, jak się go trzyma np. ;):D.
Wersja do druku
Ale ja pytałem całkowicie poważnie, a Wy sobie tu żarty robicie :mrgreen:.
Czornyj, czekamy na więcej. Czy klapka od baterii nie skrzypi, jak z uszczelnieniami - no i rzecz oczywiście najważniejsza - co z ergonomią, jak się go trzyma np. ;):D.
bzdurne wydają się wobec tego wszystkie obelgi wobec posiadaczy sony, że ich firma robi inny sprzęt niż aparaty (telewizory, konsole itd) tak więc drodzy bracia i siostry w canonie i nikonie, warto o tym pamiętać i zachować złośliwości dla siebie ;)
Widzę, że w większości wypowiadają się żartownisie i teoretycy obliczeń na Canonach ;). A ja od wielu lat mam Canon Tx-1210E i jestem zadowolony :) Dobry, duży wyświetlacz i super klawiatura. Do tego zasilanie z baterii plus ogniwo słoneczne.
Ja mam kalkulator Canon w myszce od kompa. Albo myszkę w kalkulatorze. Taki kombajn.
A ja jakimś dziwnym trafem posiadam coś o nazwie canon eos 30D eye control, ale nie umiem na nim liczyć. Mam też jakieś odmiany cyfrowych maszynek, ale także nie potrafią liczyć... Co jest u licha??? ;)
Mnie też od dawna niezmiernie nurtuje jedno zagadnienie czy Canon wprowadzi czy może już wprowadził do kalkulatorów przycisk direct print 8-).
I koniecznie MLU.Nic mnie tak nie wkurza jak kalkulator z opuszczonym lustrem :twisted: [.Robię często krajobrazy]