Na pierwszy rzut oka wyglądają super. Wiesz może kto je sprzedaje w rozsądnych cenach ? Bo jak narazie widzę tanie nie są :(Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Wersja do druku
Na pierwszy rzut oka wyglądają super. Wiesz może kto je sprzedaje w rozsądnych cenach ? Bo jak narazie widzę tanie nie są :(Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Jedna pani na eBayu. Można dogadać się co do ceny i formy wysyłki, tak, aby cła nie bulić... Użytkownik ma ksywkę photococanCytat:
Zamieszczone przez dazz
Przedstawiciel jest w Poznaniu. Czacha podał kiedyś nawet namiary.
http://canon-board.info/showthread.php?t=42&page=23&highlight=crumpler
Pogadaj z nimi. Często tak robię w takich sytuacjach i się udaje.
spróbuj plus AW compu.
chociaż podają że ma takie rozmiary: 29,5 x 4,8 x 47,5. centymetr za mało!, może na ścisk :mrgreen:
jutro sprawdzę jak pasują tenby. mam laptopa który ma jeden z bokow 30 a drugi 36
może tenba DB-15CL: ma "pojemnik" na laptopa: 40 x 33. ?
tamrac cyberPack 6 Backpack 5256 - 30:38?
Rozmiar wewnetrzny powinien odpowiadac temu co tam mozna zapakowac. No i te zamki ... o ile wiem to plecak mozna otworzyc tak, ze nie ma problemu ze wsadem.Cytat:
Zamieszczone przez dazz
Problem z tym, ze plecaki jak i torby w wiekszosci sa pod 15 i 15.4 cali, a 17-ka to juz raczej nie do podrozy z innym majdanem. Chyba ci lap-torba + plecak na aparat zostaje.
nie chce mi sie szukać. Wpisz sobie w google JACK WOLFSKIN. Jest to firma szyjąca ciuchy sportowe i nie tylko. To taki mercedes wśród sprzętu sportowego. Na ich stronie znajdziesz plecaki na laptopa, z kompletem talerzy i szklanek oraz wymyślne nosidełka.
Ta firma zbiera same nagrody za innowacyjność. Wiem coś o tym, bo zostawiłem tam kupę forsy, choćby na buty, plecak, który jest...zaje...fajny
problem z tym, ze wolfskin tez zaje ... kosztuje niestety ... i pytanie sie pojawia czy gra warta swieczki.Cytat:
Zamieszczone przez mruczek
Jak pewnie wiesz, diabeł tkwi w szczegółach. Za takie wynalazki jak podwójne szwy, zamki YKK, wzmocnienia, Cordurę i inne troszke trza zapłacić. To tak jakby gadać o obiektywach. normalny zoom i ten z literka L. Troszke inne szkło, kolor....sam wiesz.
moj plecak to campus. Moze go jeszcze produkują, nie wiem. W dotyku sprawia wrażenie cienkiego ortalionu, który zaraz się rozerwie. A ja fo nosze już5 rok i nie ma przetarć i innych problemów. Siostra kupiła polski plecak z PAJAK'a. W całości z Cordury. Poszły szwy na łączeniu z zamkiem błyskawicznym:(
I najważniejsze, co będziesz codziennie odczuwał. CIĘŻĄR. Nie wiem jak to robi jack wolfskin, ale szelki to on ma kapitalne! Nie czujesz ciężaru na plecach!!! Jako student troszkę tych książek targam do lub z biblioteki.
Ogólnie, zachwalanie Jacka to jak zachwalanie białej"L". do póki nie spróbujesz, nie żyjesz
A zresztą, Panie AGO, skoro mieszkasz w Berlinie, to jest tam olbrzymi "department store" Jacka Wolsfkina w takim białym bardzo wysokim budynku, zdajsie na Berlin SchloBstrasse :)