Ale w każdym czy tylko od 5D w góre ? Bo raz słyszę, że wymieniają, drugi raz że nie.. :roll:
Wersja do druku
Wróciłem właśnie z Gdańska z O.K. Serwis. Diagnoza: Lustro nie podnosi się do końca. Serwisant bardzo konkretny i rzeczowy stwierdził, że jeśli się uda to naprawić to koszt nie będzie większy niż 150zł, jeśli trzeba będzie wymienić całe lustro to całkowity koszt będzie wynosił 650zł. Jak by nie było to lepsza wersja niż 1200 w serwisie Canona.
Pozdro
Właśnie wróciłem z serwisu z Gdańska. Wykonana została "naprawa mechanizmu lustra". Gwarancja 6 miesięcy. Aparat był naprawiony już po 3 dniach. Cena: 369zł. Jestem bardzo zadowolony z tego jak szybko i jak tanio mi to naprawili. Ze swojej strony polecam ich usługi.
Bardzo ładnie z ich strony że tak załatwili sprawę i tanio i szybko.
U mnie niestety nie jest tak kolorowo... 2 tyg. czekania - 1200zł tylko u mnie wymienili mechanizm lustra na nowy, teraz pozostaje czekać na paczkę i na padnięcie migawki....przebieg dochodzi do 200,000 :-)
U mnie własnie się coś podobnego przydarzyło, Czarny pas (szeroki) u dołu, tylko przy zdjęciach poziomych. Ktoś może polecić jakiś serwis w Poznaniu? Jako, że będę przez tydzień w Gdańsku zastanawiam również się nad tym tanim serwisem. Janek1977 możesz podać nazwę i na jakiej ulicy się znajduje?
http://www.okserwis.com.pl/sklep/ind...id=12&Itemid=2
Też u nich robiłem - mniejszą rzecz, konserwację obiektywu - i jestem zadowolony z ich usługi.