Trudno się z tym nie zgodzić. Mój brat ma d50 i powiem szczerze - czasami mam wrażenie, że trzyma się go wygodniej niż mojego 20d ;) Poza tym jak na aparat za tak małe pieniądze robi naprawdę świetne zdjęcia...Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Wersja do druku
Trudno się z tym nie zgodzić. Mój brat ma d50 i powiem szczerze - czasami mam wrażenie, że trzyma się go wygodniej niż mojego 20d ;) Poza tym jak na aparat za tak małe pieniądze robi naprawdę świetne zdjęcia...Cytat:
kurcze nie mów tak bo jak słyszę takie słowa od guru od landszaftów to jeszcze zboczę z dobrej drogi i zapadnę na żółtą gorączkę :twisted: ;)Cytat:
nie no, ale aparatem jeszcze się robi zdjęcia a nie tylko go trzyma ;)
tez prawda. niemniej, z porownania organoleptycznego D50 mi sie duzo bardziej podoba. jeszcze tylko zeby galkologia byla jakas normalna :)
ale jakby fiat 126p byl szybszy i lepszy od porsche to nikt by nie kupil porsche... no poza kilkoma zoltymi fanatykami :mrgreen:Cytat:
Zachecam do porownania jakichkolwiek zdjec pomiedzy 20d/350d (do wyboru) a d50, Potem pogadamy.
Czesc. Ch.
Zgodnie z sugestia chomskiego chcialem obejrzeć pare zdjęć z D50 na pbase. I co...? Okazuje się, że nie ma tam praktycznie zdjęc z nikonów. Od 2004 r ze wszystkich modelów Nikona jest tam 80 zdjęć :shock: i wszystkie pochodzą z D70 i D70s. Czemu tak jest wie ktoś :?: :?: :?:
szczerze? to mam odmienne zdanie. 90% mojej przyjemnosci z fotografowania bierze sie z wykonywania zdjec, a nie z ogladania pikseli na ekranie. a zeby miec ta przyjemnosc potrzebuje narzedzie, ktore jest zrobione z jajem i dla fotografa. po prostu moja definicja pojecia "aparat fotograficzny" zaklada troche wiecej niz pojecie "urzadzenie do generowania plikow graficznych".Cytat:
Zamieszczone przez Jac
http://www.cameralabs.com/reviews/Konmin5D/page4.shtmlCytat:
Zamieszczone przez chomsky
Akurat byłem na tej stronie - pogadamy?
Kolejna dyskusja bez konkretów :roll: To się robi nudne, a dziwnym trafem D50 nawet w obozie Nikona nie "rządzi".Cytat:
Zamieszczone przez chomsky