lubię takie klimaty.
Wersja do druku
lubię takie klimaty.
Aha w PS:ramka, zmniejszenie i wyostrzenie po zmniejszeniu. Reszta to real photo.
Cholera najgorzej jak nie wzbudza emocji. Już wolałem ktytykę pod pierwszym zdjęciu
Kami, od razu nie wzbudza emocji - po prostu łatwo wytknąć coś, co rzuca się w oczy niż znaleźć dziurę w całym ;).
To drugie zdjęcie mi się podoba, naturalnie, widząc takie piękne kolory powienieneś natychmiast polecieć z siekierą i uporządkować drzewa na horyzoncie :):):) ale wybaczam. Te kolory naprawdę tak wyglądały czy poprawiałeś trochę w PSie?
Z ręka w noc... o sorry ! na sercu kolorki są real. Nic nie podkręcane. Pomiar punktowy na niebo i tak wyszło. Jeszcze mam moje dzieciaczki na tym tle z tym , że hmm... tego... błysk doświetlajacy pierwszy plan nie za bardzo wyszedł :( dlatego leży sobie spokojnie na dysku
Zauważyłem ciekawą zależność że im ciemniej tym bardziej słupy wysokiego napięcia idą do pionu :-)
hehe, faktycznie, masz dobre oko ;-)
Jak nic chłopaki pionizowali słupy tego dnia ;) ;) ;)
tez chcialem o tym pisac ;-) ale taki kadr chmm... balkonowy ;-) moze fajnie by bylo przewietrzyc gdzies aparat z takim tryptykiemCytat:
Zamieszczone przez snow