dzieki ;) będzie trzeba się tam wybrac w najbliższym czasie, bo wygląda interesująco :D!
Wersja do druku
dzieki ;) będzie trzeba się tam wybrac w najbliższym czasie, bo wygląda interesująco :D!
Technicznie światłowo 3 i 4 najlepsze.
Nie, to Muzeum Lotnictwa w Czyżynach :) Siódemka zresztą też.
Hmm, czwórka chyba najbardziej się podoba. A to w sumie takie oklepane miejsce i kadr. Technicznie może się starałem, bo to HDR i wymaga trochę czasu, ale nie wybrałbym czwórki jako mojego ulubionego zdjęcia z tego zestawu.
10
Pkt 9 regulaminu forum
11
12
13
14
15
Pkt 9 regulaminu forum
16
9 - to nowy budynek Muzeum Lotnictwa, widok z góry nieziemski.
Moim zdaniem 3 najlepsze - odpowiednia pora, ciekaw barwy, światła dają trochę dynamiki.
Reszta nic szczególnego. Canon 5D, racja?
Masz dobry sprzęt, wyciśniesz więcej. Chętnie zobaczyłbym też Kraków w ludziach :)
18 super, bardzo mi się podoba, czekam na więcej!
Najładniejszy jet v-stromik na szesnastce ;-), a na poważnie trzynastka ma fajny peerelowski klimacik.
13 wpada w oko. Faktycznie ma klimat.
Nie da się ukryć, że to właśnie Kraków.
Najbardziej podobają mi się fotografie 7 i 9 bo mają w sobie coś oryginalnego. Są niebanalne, ciekawe, świetnie zakomponowane. 9 jest wręcz ekstremalnie nietypowa. I takie spojrzenie podoba mi się najbardziej. Reszta zdjęć jest oklepana i nadaje się na pocztówki sprzedawane na poczcie polskiej, a nie o to chyba w fotografii chodzi ;)