Jak sie pogielo i pofalowalo to lepiej im zanies... Milo bedzie jak nie porysujesz matrycy (filtra dokladnie dla czepialskich) i nie uwalisz czegos wiecej przy okazji...
Wersja do druku
Jak sie pogielo i pofalowalo to lepiej im zanies... Milo bedzie jak nie porysujesz matrycy (filtra dokladnie dla czepialskich) i nie uwalisz czegos wiecej przy okazji...
Troche poza tematem, slyszal ktos o padnietych 350D?
a prawa Murphego znasz?? nie chciałbym być złym prorokiem ale jak coś walnie to dzień po tym jak skończy ci się gwarancja.Cytat:
Zamieszczone przez Silwe
Ale to nie to.... bo tu totalnie padla migawka... a czesto bylo opisywane padanie lustra od AF i aparat tylko na MF smigal...Cytat:
Zamieszczone przez asterix
Co do 350D to na razie spokoj ;) Za male przebiegi :) Ja mialem pare razy Err 99... 50mm czasem sie przycina przesylona... na AV czsem kolko nie reaguje na regulacje... ostatnio jaki Err 01 mialem... ale ogolnie okej :)
Odpukac w niemalowane... ale ja do tej pory nie mam najmniejszych problemow z 350D...
A mój aparacik już śmiga aż miło. Zobaczymy czy będzie sie cos działo dalej czy nie. Narazie jest ok. Zaznaczę żę to wyleciał listek od migawki, a że to draństwo cienkie jest to wskoczył później na miejsce jak parę razy nacisnąłęm spust. A stało się to przy krótkich czasach naświetlania 1/2000 zdaje się. Do serwisu nie niosę bo nie mam z czym. Dla mnie temta zamknięty. Jak sie znowu coś ...... to odświerze ten temat.
Pozdrawiam noworocznie i już w znacznie lepszym humorze :)
A ja bym zaniósł, bo jak Ci się skończy gwarancja to pewnie wyskoczy jeszcze raz... strzeżonego itd...Cytat:
Zamieszczone przez Silwe
W jednym modelu 300D mialem taki problem, robilem zdjecia na mrozie.... pomogl serwis.Cytat:
Zamieszczone przez Silwe
Pozdr
To gratluję jeżeli tak jak twierdziłeś pogieła CI się migawka a teraz dziala jak trzeba. Widac Canony same się regeneruja:D
Jak wyzej. No moze poza drobnym skrzypieniem obudowy pod lapka w czasie trzymania body. Kropelka WD40 na patyczek do czyszczenia uszu i mazu, mazu po szczelinkach o od razu bloga cisza ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Andee