Dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii:roll: :lol: :roll: , Nemeo:p
Wiedzialem, ze jak sie mieszka w takiej okolicy to i o zrozumienie latwiej
Wersja do druku
Dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii:roll: :lol: :roll: , Nemeo:p
Wiedzialem, ze jak sie mieszka w takiej okolicy to i o zrozumienie latwiej
Krecio - zdjęcia obejrzałem, imponujący zbiór tematyczny, ja sam mam trochę zdjęć przeróżnych zamków (południe i północ Polski oraz część centralna - brak wschodu i zachodu kraju) i dobrze wiem ile czasu trzeba aby to zgromadzić. Dobra robota. :)
To co tam umiescilem to tylko maly ulamek tego co mam zdokumentowanego - 237 obiektow (ponad 7 tys. zdjec). A to znowu stanowi jakies 30% tego co jest do "zrobienia" na tym terenie. Tak wiec jest szansa, ze z czasem i jakosc i technika nabierze wlasciwego wymiaru.
Co do bledow... Zrobilem te galerie uzywajac programu Porta i MS Office Front Page oraz umiejetnosci pewnego mlodzienca. Ja sie na tym w zasadzie nie znam. Nie mam pojecia co robic zeby pod FF bylo OK. Uzywam Opery i nie mam problemow. Rozumiem te zastrzezenia i prosze o wyrozumialosc lub bardzo konkretna rade.
Właśnie z radą kiepsko, wiem tylko, że niektóre galerie na tym skrypcie pod FF jakoś działały. A młodzieńca najlepiej namówić na skrypt Muflona. Wtedy miałbys taką galerię jak my (Muflon, Kubaman, Gawryl i ja ;) )
Może przegapiłem, ale nie zauważyłem ciekawego akcentu zamkowego - chodzi mi mianowicie o ogród w stylu francuskim (nie jestem specjalistą, może być to także styl włoski ;) ) przy zamku na Pieskowej Skale. Uważam, że to jest ciekawie ulokowane miejsce!Cytat:
Zamieszczone przez krecio
Nie przegapiles. Pieskowej Skaly nie mam bo ja pstrykam tylko Dolny Slask. A Pieskowa to juz Jura...:confused:
Tomek, napisz mi na priv o co chodzi z tym skryptem. Ja po prostu moge czegos nie zrozumiec albo przeoczyc jakies istotne slowo:roll: :roll:
Rozumiem, może z czasem kolekcja się zatem jeszcze rozrośnie :)Cytat:
Zamieszczone przez krecio
Ona sie caly czas rozrasta8-) Ale tylko na bardzo scisle okreslonym obszarze. To po prostu jest tak bajkowa kraina, ze mam obawy czy zdaze byc wszedzie gdzie cos takiego (palace, dwory) tam jest. Zreszta i tak ograniczylem sie tylko do siedzib ziemianskich, a przeciez dostalismy w spadku tyle zabytkow architektury sakralnej, technicznej, ludowej, turystycznej etc.Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
Ogląda się bardzo przyjemnie. Czy myślałeś o robiieniu danego zamku jesień - zima - takie zestawienie trochę doda ikry