Czyli zgadza się - powyższa metoda daje takie same wyniki. A CF też sobie umiem w ten sposób odczytać :) I sporo innych informacji, których nie ma na screenshotach z programu o którym napisałeś :-P
Wersja do druku
Czyli zgadza się - powyższa metoda daje takie same wyniki. A CF też sobie umiem w ten sposób odczytać :) I sporo innych informacji, których nie ma na screenshotach z programu o którym napisałeś :-P
I po co się męczyć?Mr.Muflon cię wyręczy:mrgreen:
No, to jednak wymaga trochę główkowania. Ale ja uwielbiam takie główkowanie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez -=Festyk=-
W gqviewerze też widać te numery, jak wie się gdzie patrzeć :> Twój numer telefonu też widać :p
A gdzie? W properties/advanced pokazuje Maker's Note, ale w dość kryptycznej postaci...
Pole 93 unknown, trzecia liczba
Ale w jakim okienku widzisz to pole? Jak do niego dojść?
exifer tez to pokazuje :-), tzn numeracje z jedynek znalazlem ale z 20D juz nie mimo tego ze sa jakies ciagi liczb... co ciekawe moje RAW'u z 20 sa pozbawione tych ciagow liczb :-(... musze chyba zrobic test dwa zdjecia.. jedno raw drugie jpg...
A moze zrobic tutoriala jak sprawdzic ilosc wykonanych zdjec...?
W Exif/Advanced właśnie. Może masz zbyt starą wersje. Ja mam 2.1.1 czyli chyba najnowszą.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Yup, to to (mam 2.0.1).Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A co do 20D... hmm, w wolnej chwili pogrzebię ;-) Ale nie sądzę, gdyby to się dało, to już ktoś by taki soft zrobił :(